Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Vadászok és borászok találkoztak Nemesnádudvaron

2016. december 13.
snassz-kopri_7345
Egyedülálló rendezvénynek adott otthont Nemesnádudvar június elején. A találkozóra természetesen nem csak vadászokat és borászokat vártak, így bárki ellátogathatott a pincesorra, hogy megízlelje a helyben készült ételkülönlegességeket. Az étlapra a szarvas és a vaddisznó mellett egy igazán félelmetes állat is felkerült.

bővebben

Összhangban a természettel

2016. december 13.
snassz-kopri_7425
Június közepétől megújult, modern épület várja a Gemencbe látogató túrázókat. A megszépült erdei iskolát a felújítások során nem csak átépítették, hanem ki is bővítették. Átalakulhatott a tanterem és a bútorzat, valamint növelték a szálláskapacitást is. A pörbölyi beruházás értéke megközelítőleg 150 millió forint.

bővebben

Új pályán játszhatnak

2016. december 06.
snassz-kopri_7748
Június első felében ünnepélyes keretek között adták át a Petőfi-szigeti műfüves labdarúgó pályát. A rendezvény rögtön keresztelő is volt, hiszen a pálya mostantól az egykori kiváló labdarúgó edző, Rónai Sándor nevét viseli. A gálamérkőzésen a BSK és a Ferencváros öregfiúk csapata játszott egymással.

bővebben

Nem feledhetjük!

2016. december 06.
snassz-kopri_7015
Június 4-e a nemzeti összetartozás napja. A térségben már egy nappal korábban elkezdődtek a megemlékezések, elsőként Csátalján, a község parkjában. 96 évvel ezelőtt, a trianoni békediktátum kihirdetésekor több mint 23 millió embernek változott meg az élete.

bővebben

Fotóriport