Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Új pályán játszhatnak

2016. december 06.

Baja város Önkormányzata a Magyar Labdarúgó Szövetséggel építette meg az új sportlétesítményt, a játékosok januárban már a műfüves pályán kezdhették a téli felkészülést. A beruházással egy évtizeden át húzódó probléma oldódott meg, ráadásul az átadóval nem értek véget a fejlesztések.  – Kész terveink vannak a szomszédos komplexum átépítésére – mondta az elképzelésekről Fercsák Róbert, polgármester –, az öltözőt és a kiszolgálóegységeket szeretnénk otthonosabbá tenni. A pályázatokat már beadtuk, ha minden rendben megy, megszépülhet a régi, füves pálya is.

snassz-kopri_7687

„A foci csapatjáték. Csapatként győzünk, és minden játékos jobb egy igazi csapat részeként.” Zsigó Róbert, a térség országgyűlési képviselője ezzel az Fernando Torrestől származó idézettel kezdte beszédét. – Sport tekintetében Baja aktív város, a helyiek nagyon sokat mozognak szabadidejükben. Azt remélem, a pálya hozzájárul ahhoz, hogy valóban jobb eredményeket lehessen elérni. Jó volna, ha több tehetséges bajai labdarúgó kerülne tovább olyan szintre, ahol be tudja mutatni a tudását.

snassz-kopri_7975

A műfüves pályát a BSK korábbi edzőjéről és utánpótlás vezetőjéről, Rónai Sándorról nevezték el, akinek a tiszteletére egy emléktáblát is felavattak ezen a napon. Az ünnepség végén pedig egy gálamérkőzés keretében a BSK és az FTC öregfiúk csapata mérkőzött meg egymással. – Ez egy hatalmas élmény számomra, és gondolom mások számára is – mesélte Aranyos Dániel, a BSK Öregfiúk labdarúgója. – Egy az, hogy átadták a műfüves pályát most már hivatalosan is, sok gyerek volt, nagyon jól sikerült a torna. Számomra mindkét csapat, a hazai és a vendég is a szívem csücske.

snassz-kopri_7717

A mérkőzés végül nem döntetlennel, hanem az FTC győzelmével zárult, de ezen a napon valóban nem a végeredményen volt a hangsúly.

Fotóriport