Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Megújul a Bányai épülete

2017. június 13.

Jó ütemben haladnak az iskola felújítások Baján. Nemrégiben a Bereczki Máté Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Sportiskola nyert el közel 211 millió forint kormányzati támogatást. A pályázati forrást gazdaságosabb működésre, környezetbarát fejlesztésekre, valamint az agrárképzés bővítésére használhatja fel az intézmény.

bányai_kiemelt

A Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola emblematikus intézménye a városnak, amely Baja egyik központi részén található. A közel 100 éves épület homlokzata az esztendők során több helyen meggyengült, így időszerűvé vált a felújítás.

bányai_2

A Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartásában lévő épület a miniszter egyedi döntése alapján juthatott támogatáshoz. Az összesen 100 millió forint pályázati forrásból megújul majd a homlokzat, korszerű felületképzést és új nyílászárókat kap az ingatlan. – A felújítás fontos a városnak, az oda járó, tanulni vágyó diákoknak, és a bácskai térségnek is – tájékoztatott Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője – 2017 közepén elmondhatjuk, hogy a második félévben már több mint 310 millió forint iskolafejlesztési támogatás érkezett a középfokú intézményekhez. Az év hátralévő időszakában is sikeres időszakra számítunk, és azt reméljük, hogy minél több közintézmény válhat korszerűbbé.

Fotóriport