Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Nagy felhatalmazást kapott a kormány

2017. december 20.

A nemzeti konzultációról tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Zsigó Róbert. Az országgyűlési képviselő elmondta: a kérdőívet több mint 2.3 millióan töltötték ki, az elsöprő többség pedig nemet mondott a Soros-tervre. Hozzátette: a kormány ezzel nagy felhatalmazást kapott arra, hogy megvívja a csatát Brüsszellel.

snassz-kopri_4401

A több mint 2.3 millió kitöltött dokumentumból közel 170 ezret az interneten küldtek vissza az emberek. A sajtótájékoztatón Zsigó Róbert elmondta: köszönet mindenkinek, hogy kinyilvánította véleményét.

– 80 százalékos feldolgozottságnál elmondhatjuk: a többség nem szeretné, hogy Magyarország bevándorló ország legyen, és nem szeretnék azt sem, hogy Brüsszelben szabják meg, kivel kelljen együtt élnünk. Az igazi harc viszont most kezdődik, Brüsszel ugyanis a Soros-tervet akarja végrehajtani.

snassz-kopri_4420

Zsigó Róbert hozzátette: a Soros birodalom egyre nagyobb nyomást gyakorol hazánkra. A milliárdos üzletember bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni több városban. – A veszély helyben is érezhető. A kormány továbbra is mindent elkövet, hogy megvédje hazánkat és a térséget a bevándorlástól.

Fotóriport