Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

A migrációt nem lehet megakadályozni kerítés nélkül

2017. október 25.

Az Iszlám Állam veresége a küszöbön áll, a migránsokhoz csatlakozva viszont több ezren próbálnak bejutni Európába azok közül, akik részt vettek a harcokban – mondta dr. Bakondi György szerda este Baján. A kormánybiztos hozzátette: a legutóbbi brüsszeli döntéseken látszik, hogy a bürokraták a Soros-terv megvalósításán dolgoznak, amelynek eredményeként bevándorlókat telepítenének a kontinensre, így Magyarországra is.

snassz-kopri_3070

Nagy érdeklődés övezte dr. Bakondi György lakossági fórumát Baján. – A migráció nem szorult vissza – hangsúlyozta a kormánybiztos –, a probléma hosszú távú. Ez jól látszik hazánkban is, hiszen a hétvégén száznál több határsértőt fogtak el. Brüsszel nem tudott olyan, célszerű intézkedést hozni, amely megállította volna a rohamot. A legutóbbi döntések ráadásul tovább nehezítik a helyzetet, ilyen a kvóta nélküli migráns-befogadás is. Ez ellen a kormány a jövőben is határozottan fel fog lépni. A migrációt nem lehet megakadályozni kerítés nélkül – tette hozzá dr. Bakondi György.

snassz-kopri_3108

A magyar belbiztonság szerencsére jó, a határzárnak köszönhetően csak azok léphettek az országra, akik valóban menedékjogot kaptak. A kerítés a hazánkban élőket, és Európa polgárait is védi – hangsúlyozta. – A nemzeti konzultáció rendkívül fontos: a magyaroknak ki kell nyilvánítaniuk, hogy milyen fellépést szeretnének, a kormány pedig e szerint fog dolgozni.

snassz-kopri_3061

A fórumon Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: a bevándorlás kérdése minden magyar állampolgár szerint fontos. – Folyamatos a nyomás azokban az országokban, amelyek ellenállnak. A Soros-terv végrehajtása elkezdődött Brüsszelben. Azt szeretnék elérni, hogy évente befogadjunk egy millió migránst. Mindent el kell követnünk, hogy Magyarország a magyarok országa maradjon!

snassz-kopri_3096

Fotóriport