Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Magyarországnak igaza van!

2017. november 06.

Hatalmas érdeklődés övezte dr. Gulyás Gergely bajai fórumát. A Fidesz frakcióvezetője a hétfői rendezvényen a migrációról, Brüsszel bevándorláspolitikájáról, valamint a népvándorlást támogató szervezetekről is beszélt. Mint elmondta: hazánk azért tudott eddig eredményesen fellépni a legfontosabb kérdésekben, mert a társadalom folyamatos támogatásáról biztosította a kormányt.

snassz-kopri_4621

Nem maradt ülőhely a Bányai Júlia Szakközépiskola nagytermében hétfő este. Dr. Gulyás Gergely a fórum előtti sajtóeseményen úgy fogalmazott: több hasonló rendezvényen is részt vett a közelmúltban, a megjelentek számából pedig jól látszik, milyen nagy az érdeklődés a közügyek iránt. – A betelepedési kvótát továbbra is erőlteti Brüsszel. Azt szeretnék elérni, hogy a migránsok befogadásában ne legyen felső korlát. Ez az út nem járható!

snassz-kopri_4608

A konzultációra azért is van szükség, hogy a kormány eredményesen, társadalmi támogatottsággal védhesse meg az álláspontját. Magyarországnak igaza van a migrációra adott válaszában. Fontos kérdés, hogy a jövő tekintetében miről beszélünk: a nemzetek Európájáról, vagy európai egyesült államokról. Az jól látható, hogy Soros György ellenségként tekint a nemzetállamokra – tette hozzá a frakcióvezető.

snassz-kopri_4604

Hamarosan a térségbe is megérkeznek a nemzeti konzultáció kérdőívei – erről már Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője beszélt. – Rendkívül fontos, hogy az emberek elmondhassák véleményüket. Döntő kérdés, hogy megvalósul-e a Soros-terv, amelynek több más mellett az is a célja, hogy bevándorlókat telepíthessenek Európába. A határzár egyszerre védi a Magyarországon, és az Európában élőket – hangsúlyozta a képviselő.

snassz-kopri_4672

Fotóriport