Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Megkezdték a kérdőívek kézbesítését

2020. június 16.

Megkezdődött hétfőn a nemzeti konzultáció kérdőíveinek kézbesítése – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő június 15-én a Facebookon. Mint elmondta: már többször kikérték az emberek véleményét az életüket érintő fontos kérdésekben; a mostani konzultáció célja, hogy “egyetértési pontokat” hozzon létre a járvány elleni védekezésről és a gazdaság talpra állításáról.

MTI/Ujvári Sándor

(fotó: MTI/Ujvári Sándor)

“Nem szabad elfelejtenünk, hogy a koronavírus-járvány 2020 első felében példátlan helyzet elé állította a világ összes országát. Mi, magyarok összefogtunk, a kormány időben hozta meg a szükséges intézkedéseket, így a járványt sikerült megfékeznünk” – hangsúlyozta.

Hozzátette: a nemzeti konzultáció során például a koronavírus-járvány esetleges második hullámával kapcsolatos intézkedésekről, a gazdaság újraindításáról, valamint Soros György örökkötvénytervéről, illetve a bevándorlásról is kikérik az emberek véleményét.

Kecskemét, 2020. június 15.
Kézbesítõ nemzeti konzultációs kérdõívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdõdött a nemzeti konzultációs kérdõívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg.
MTI/Ujvári Sándor

(fotó: MTI/Ujvári Sándor)

Szentkirályi Alexandra különösen fontosnak nevezte, hogy most minél többen elmondják a véleményüket.

A kérdőíveket, amelyeket postai úton juttatnak el a háztartásokba, augusztus 15-ig ingyenesen vissza lehet küldeni, de akár online is ki lehet tölteni – mondta a kormányszóvivő.

(MTI)

Fotóriport