Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Sikeres ágazat a hazai mezőgazdaság

2017. június 09.
snassz-kopri_4468
Kilencedik alkalommal rendezeték meg a Bajai Gabona Partnerség szakmai konferenciát. Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a térség országgyűlési képviselője előadásában hangsúlyozta: A hazai mezőgazdaság – és azon belül a szántóföldi növénytermesztés – sikeres ágazatnak minősíthető, az elmúlt évek mindegyikében pozitívan járult hozzá a gazdasági növekedéshez, a 2016-os évben pedig számos történelmi rekord is megdőlt.

bővebben

Kettős mérce működik az európai élelmiszerpiacon

2017. március 29.
vlcsnap-error155
Kettős mérce működik az európai élelmiszerpiacon, és ezt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) most lezárult átfogó hatósági élelmiszer-minőségi vizsgálata is megerősítette, alátámasztva a korábbi vizsgálat eredményét – közölte a földművelésügyi miniszter sajtótájékoztatón.

bővebben

A mezőgépgyártás fejlődése az agrárium növekedésének egyik feltétele

2017. január 26.
KNM_4136_1000x666_x
A magyar agrárium napjainkban a nemzetgazdaság húzóágazata, teljesítménye évről évre bővül. Mindez elképzelhetetlen lenne a mezőgépgyártás és a technológiai fejlődés nélkül – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a 35. AGROmashEXPO – 7. AgrárgépShow kiállítás szerdai megnyitóján a budapesti Hungexpo Vásárközpontban.

bővebben

Fotóriport