Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

40 év várakozás után
megépülhet a sportcsarnok Nemesnádudvaron

2016. december 05.

A sportcsarnok a tervek szerint az általános iskola udvarában kap helyet, így a beruházás hozzájárul a fiatalok mindennapi testneveléséhez is. Az intézményben jelenleg több mint 150-en tanulnak, a nemesnádudvari óvodába pedig közel 60 gyermek jár.

A pályázatot a nagy múltú Női Kézilabda Egyesület nyújtotta be. A csarnok segíti az egyesület és a futball szakosztály felkészülését is, hiszen a fedett létesítménynek köszönhetően az edzések télen is biztosítva lesznek.

Nemesnádudvaron majdnem 2000-en élnek, a település viszont közös hivatalt működtet Érsekhalmával. A 600 fős község felső tagozatos diákjai szintén a nemesnádudvari iskolában tanulnak, az új csarnok számukra is biztosítja majd a sportolási lehetőséget.

A csarnok a civilek előtt is nyitva áll majd, így minden sportkedvelő méltó és korszerű körülmények között gyakorolhatja kedvenc elfoglaltságát.

Büszkék vagyunk arra, hogy újból jelentős beruházás valósulhat meg a térségben. Bízunk benne, hogy a sportcsarnokot fiatalok és idősebbek egyaránt nagy örömmel használják majd.

Fotóriport