Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Jelentős fejlesztés a munkaügyi osztályon

2017. február 03.

Ünnepélyes keretek között, február 2-án adták át a felújított Munkaügyi Kirendeltséget. Az átadón dr. Szenoradszki Endre, a Bajai Járási Hivatal vezetője elmondta: a hivatal munkatársainak karácsony előtt kellett elhagyniuk az ingatlant, befejezéséig a Kormányablak épületében dolgoztak a kollégák. A megszépült épületbe január közepén költözhettek vissza a dolgozók.

snassz-kopri_3133

Az energetikai felújítás során kicserélték a nyílászárókat, az utcai és az udvari homlokzat hőszigetelést kapott. A lapostetőre víz és hőszigetelés, a magastetőre hőszigetelés került. Átalakult a gázüzemű fűtési és melegvíz ellátási rendszer, a régi kazánt korszerű, úgynevezett kondenzációs berendezés váltotta.

snassz-kopri_3142
snassz-kopri_3121

Dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója úgy fogalmazott: az elmúlt esztendőben a hivatal szinte minden épülete megújulhatott a térségben. A fejlesztésnek köszönhetően modern, korszerű körülmények között dolgozhatnak a munkatársak. – A sikeres munka eredményét az adatok is alátámasztják. Míg 2010-ben 15.5 százalékos volt a munkanélküliség, addig 2016-ra országosan 7.5 százalékra csökkent az arány. (A megyében 6.6 százalékra.) A térségünkben élen jár Baja, a városban 5 százalék alatti a munkanélküliségi mutató.

snassz-kopri_3156

A résztvevők azt mondták: remélik, a fejlesztés kedvezően ítélik meg majd azok is, akik betérnek az ingatlanba.

Fotóriport