Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Harminc éve Fajszon

2017. szeptember 29.

Alapításának 30. évfordulóját ünnepelte a Pata József Gépipari Kft. A fajszi cég a Suzuki egyik legnagyobb hazai ellátója, minőségi munkájával többször is kiérdemelte az év beszállítója címet. A vállalkozás a család egykori garázsából indult, mára több mint 26 ezer négyzetméteren zajlik a munka.

snassz-kopri_9647

A Pata József Gépipari Kft. éppen három évtizeddel ezelőtt kezdte meg működését. A családi vállalkozás a Magyar Suzuki esztergomi gyárának indulásától a cég első körös beszállítójává vált. A tulajdonosok folyamatosan fejlesztettek, alkalmazottaik száma mára meghaladja a 100 főt.

snassz-kopri_9641

Dr. Pata Ildikó, kereskedelmi igazgató a rendezvényen elmondta: három fővel kezdték meg a munkát, azóta viszont jelentősen fejlődött a vállalkozás. – Huszonkét hegesztő géppel dolgozunk, négy robot üzemel a gyárban, az alkatrészeink ott vannak minden Suzukiban, amelyet hazánkban szereltek össze. Ezen kívül létrehoztunk egy közhasznú alapítványt, amely a tehetséges fajszi gyermekeket támogatja.

snassz-kopri_9514

Köszöntőjében Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a fajszi cég sikere mögött ott van a bátorság, hiszen akkor is fejlesztettek, mikor más vállalatok lemondtak erről. – Az eredmények azt igazolják, hogy egy kistelepülésen is alakulhat olyan cég, amely szerves részévé válhat a nemzetgazdaságnak. A mai napon a családi összefogás, és a kitartó munka előtt tiszteleghetünk. A kft. tulajdonosai mertek nagyot álmodni, nem riadtak vissza a kihívásoktól, a problémákat inkább lehetőségeknek tekintették.

snassz-kopri_9593

A rendezvényen Berta Zsolt polgármester „Fajsz községért kitüntető címet” adott át dr. Pata Ildikónak, majd átvágták a nemzeti színű szalagot, amely az utóbbi időszakban lezajlott fejlesztéseket jelképezte.

snassz-kopri_9612

Fotóriport