Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Értünk dolgoznak

2017. május 22.

A megyei tűzoltónap megnyitóján, az Ifjúsági Szálló udvarán Farkasinszki Lóránt megyei igazgató köszöntőjében kiemelte: Baja remek helyszín, hiszen fennállásának 145. évét ünnepli a tűzoltóság, ráadásul kiváló a kapcsolat az önkormányzattal. „Ezen alkalmakkor találkozhatnak egymással és a lakossággal is tűzoltók. Nagy öröm, hogy a megye számos településéről és külföldről is érkeztek egységek ma Bajára.”

snassz-kopri_3056
snassz-kopri_3099

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője is a köszönet szavait tolmácsolta. „Öröm, hogy eljöttek a Bajára, a Bácska fővárosába. Tisztelet és becsület illet minden szakembert, aki munkáját elvégzi. Ám egyes hivatások áldozatot követelnek, a tűzoltó is ilyen. Állandó készenlétet kíván rendkívüli helyzetekre. Ugyanakkor ez egy olyan közösség, mely mások mellett saját tagjainak is tud segíteni. Köszönjük a napi szolgálatot!

snassz-kopri_3067

Ossó János, a katasztrófavédelem helyi vezetője beszédében a megyei ünnepen a legfontosabb jelszavakra hívta fel a figyelmet. „Bajtársiasság, becsület, tisztesség!”

snassz-kopri_3209
snassz-kopri_3152

A megnyitón részt vett Fercsák Róbert polgármester és Csubákné Besesek Andrea alpolgármester is. Az ünnepséget követően technikai bemutatók, koncertek, versek várták az érdeklődőket.

Fotóriport