Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

A Bácska legkiválóbb termékei

2017. május 27.

Majdnem húsz kiállítóval, és igaz gasztronómiai különlegességekkel várták a vendégeket a Bácskai Kultúrpalotában. A rendezvény mára hagyománnyá vált – mondta Vedelek Norbert, Baja alpolgármestere. – Sokan vannak itt azok közül, akik az előző évben is eljöttek. Az önkormányzat is igyekszik segíteni a kisvállalkozók és az őstermelők munkáját, ennek egyik példája az új  piac megépítésének terve.

snassz-kopri_2809

A Bácskai Nap egyben bemutatkozási lehetőséget is biztosít a vállalkozásoknak, a vendégek pedig olyan ételek és italokat vásárolhatnak, amelyek helyben készültek, kiváló minőségű alapanyagokból.

snassz-kopri_2836

Köszöntőjében a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: az a cél, hogy minél többen megismerjék, és vásárolják a termékeket. – Az elmúlt években megduplázódott az őstermelők száma az országban. A kormányzat igyekszik olyan döntéseket hozni, amelyek segítik a kisvállalkozók munkáját. Természetesen van még tennivaló, de lépésről-lépésre jól tudunk előre haladni.

snassz-kopri_2995

Ahogy a korábbi években, az idén is kiosztották a „Kiváló Bácskai Termék” díjakat. Az odaítélt címkét egy éven keresztül tüntethetik fel a vállalkozók termékeiken.

snassz-kopri_2868
snassz-kopri_2929

Kínálatból sem volt hiány, a Kultúrpalotába belépők kézműves sört és mentás bodzaszörpöt kóstolhattak, kipróbálhatták a homoktövises almalevet, vagy éppen a fekete ribizlis sárgabarack lekvárt.

snassz-kopri_2967

Fotóriport