Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Ünnepel a térség

2017. december 20.

Katymáron, Garán és Bátmonostoron is csütörtökön tartották a karácsonyi ünnepséget. A rendezvények fontos célja, hogy tovább erősítse a településeken élők összetartást. Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a közös munkának köszönhetően az idén is léphettünk egyet előre.

snassz-kopri_4462

Katymáron a Községháza előtt várták a helyieket a karácsonyi ünnepségre. A rendezvény résztvevői bunyevác ételeket és kiváló pálinkákat kóstolhattak, a műsorról pedig a helyi iskola diákjai gondoskodtak.

snassz-kopri_4439

– Már öt éve, hogy az esztendőnek ebben az időszakában megszervezzük a közös ünneplést – mondta Pál Endre polgármester. – Nehéz, de eredményes éven vagyunk túl. Pályázati forrásból 2018-ban belekezdhetünk egy távfűtőmű építésébe, ami nagy megtakarítást hozhat a közüzemi számlák tekintetében.

snassz-kopri_4475

Nem sokkal később Garán, a Művelődési Házban is összegyűltek a helyiek, hogy együtt ünnepelhessenek karácsony közeledtével.

snassz-kopri_4486

Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: az idén a térség települései olyan terveket valósíthattak meg, amelyekre már régóta vártak. – Az emberek ilyenkor összegyűlnek, talán egy kicsit jobban is figyelnek egymásra, mint máskor. A közös erőfeszítéseknek köszönhetően sok mindent elértünk az idén, a következő esztendőre is sok közös sikert kívánok.

snassz-kopri_4516

A csütörtöki ünnepek sora Bátmonostoron zárult. Itt a helyi általános iskolások mutattak be betlehemes játékot, az iskola sportcsarnokában.

snassz-kopri_4563

Fotóriport