Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Új út és sportpark is épült Nagybaracskán

2018. december 07.
snassz-kopri_5875
Teljes hosszában újulhatott meg a Petőfi Sándor utca Nagybaracskán, ami több mint 3000 négyzetméternyi új aszfaltburkolatot jelent a településen. A hét közepén elkészült a 13 millió forintból épült kültéri sportpark is, a két beruházást pedig ünnepélyes keretek között, pénteken adták át.

bővebben

Egészségházat adtak át Nemesnádudvaron

2018. december 07.
snassz-kopri_5701
Kormányzati támogatásból, megközelítőleg 50 millió forintból újult meg az Egészségház Nemesnádudvaron. Az épület átfogó energetikai korszerűsítésen esett át, amelynek során elvégezték a szigetelést, kicserélték a régi kazánt és a nyílászárókat is. Az ünnepélyes átadót pénteken tartották.

bővebben

A családokra alapozzák a jövőt

2018. december 07.
snassz-kopri_5493
Már 773 ezren töltötték ki és küldték vissza a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet, mondta Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője december 7-i sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta: az ellenzéktől nem kaptak érdemi javaslatokat, ehelyett a konzultációt támadták.

bővebben

Közel 500 millió forintból épül terápiás központ Baján

2018. december 06.
egymi_original
Jelentős munkálatok kezdődhetnek a Bajai Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézményben. Az iskola egy sikeres pályázatnak köszönhetően megközelítőleg fél milliárd forintból építheti fel azt a terápiás centrumot, amely tovább segíti a fogyatékkal élő gyerekek és fiatalok korszerűbb ellátását. A fejlesztés keretében nem csak egy új épülettel, hanem új eszközökkel is bővül majd az EGYMI.

bővebben

Kiállnak az értékek mellett

2018. december 03.
snassz-kopri_4634
Baján tartotta tréningjét a hétvégén a Kereszténydemokrata Néppárt megyei választmánya. A Ciszterci Házban november 30-án Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője tartott előadást.

bővebben

A szépkorúak már karácsonyoznak Csávolyon

2018. december 01.
snassz-kopri_4933
Karácsonyi ünnepségre hívta Csávoly a településen élő szépkorúakat. A községben nagy hagyománya van a rendezvénynek, az önkormányzat minden esztendőben törekszik arra, hogy ebben az időszakban is vendégül lássa az idősebb nemzedék képviselőit. A résztvevőket Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője is köszöntötte.

bővebben

Türről a Türr-teremben

2018. november 30.
snassz-kopri_4506
A Városháza Türr-teremében zárták le Baján a Türr-emlékévet. A november 30-ra meghirdetett vetélkedőre a Türr középiskola diákjait hívták meg, öt csapat nevezett be.

bővebben

Biztonságosabb úton Katymár és Bácsborsód között is

2018. november 22.
snassz-kopri_3921
Ismét felújított utat adtak át a térségben. Ezúttal a Katymár és Bácsborsód közötti, jelentős forgalmat bonyolító szakasz válhatott gyorsabbá és biztonságosabbá, megközelítőleg 725 millió forintból. Ezzel több mint egy milliárd forint fölé emelkedett az az összeg, amelyből augusztus óta a választókerület úthálózata fejlődhetett.

bővebben

Több mint ötszáz millió forintból bővül tovább a Szent László Általános Művelődési Központ

2018. november 19.
látványterv1
Új épülettel bővül a bajai Szent László ÁMK. Az ezer négyzetméteres, háromszintes új épületrész a legmodernebb technológiai elvárások szerint épül, a tetőszerkezetre napelemek kerülnek, a fűtésről pedig hőszivattyús rendszer gondoskodik majd. A fejlesztésnek köszönhetően a diákok otthonosabb környezetben, interaktív eszközök segítségével sajátíthatják el a tananyagot.

bővebben

Közelebb kerül az autópálya Bajához

2018. november 16.
snassz-kopri_1217
A Magyar Közlöny 2018. évi 177.számában (2018.11.15) megjelentek szerint: a kormány döntése értelmében megvalósulhat az 51-számú út felújítása az M9-es autóúttól egészen Bajáig. A fejlesztés további része egy Sükösdöt és Érsekcsanádot is tehermentesítő elkerülő út építése, amelynek fő célja, hogy a térségben élők gyorsabban közelíthessék meg az M6-os autópályát.

bővebben

Fotóriport