Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Elsődleges a betegbiztonság

2019. december 19.
IMG_3563
Nemrég kapta meg a Családbarát munkahely címet, máris újabb örömhírről, egy nyertes pályázatnak köszönhetően megvalósított különleges fejlesztésről számolt be december 18-i sajtótájékoztatóján a Bajai Szent Rókus Kórház vezetősége.

bővebben

Díjazottak az ünnep jegyében

2019. december 15.
snassz-kopri_6373
Meghitt ünnepség keretében adták át az idei városi kitüntetéseket december 14-én, szombat délelőtt a városháza dísztermében. Testületeken átívelő hagyomány, hogy ünnepi ülés keretében, a karácsonyvárás békés hangulatában díjazzák mindazokat, akik szorgalommal és alázattal munkálkodnak a város és lakóinak jólétéért.

bővebben

A második gyertya lángja

2019. december 10.
snassz-kopri_5956
A hit gyertyája után a második láng is fellobbant az adventi koszorún. A remény gyertyáját Vaskúton Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője gyújtotta meg december 8-án vasárnap, a Kálváriánál.

bővebben

Magyar Falu Program: sikeres évet zárt a térség

2019. december 06.
snassz-kopri_5590_kiemelt
Az év utolsó hónapjában ismét fejlesztési forrás érkezett a térség településeire. A Magyar Falu Program idei utolsó pályázati kiírásának eredményeként szolgálati lakások épülhetnek, megújulhat egy orvosi rendelő, és bővülhetnek az önkormányzatok eszközparkjai is. Az újabb kormányzati támogatás összege közel 100 millió forint.

bővebben

410 millió forintos iskolafejlesztés Bácsbokodon

2019. december 05.
IMG_2865
Egy EFOP-pályázatnak köszönhetően a Bácsbokodi Általános Iskolában teljeskörű épületfelújítás valósulhatottt meg. A munkálatok érintették a tetőszerkezetet, a külső homlokzatot, a gépezeteket, továbbá egy új nyelvi labor és több korszerű szaktanterem kialakítását. A helyszínen csütörtökön tartottak bejárást.

bővebben

Tisztelet az időseknek

2019. december 01.
snassz-kopri_4865
A szépkorúakat köszöntötték szombaton (november 30-án) Csátalján. A rendezvényen a helyi életmód klub adott meglepetés műsort, és felléptek országosan ismert sztárok is.

bővebben

Átadták a forgalomnak

2019. november 29.
IMG_2566
Pénteken délelőtt hivatalosan is átadták a forgalomnak a Bajai Ferenc-csatorna hidat. A Magyar Közút Zrt. 2017 júniusában majdnem 10 milliárd forint összértékű támogatási szerződést kötött a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, amelynek része volt a bajai híd átépítése is.

bővebben

Helyén az alapkő

2019. november 26.
snassz-kopri_4621
Letették a Szent László ÁMK új épületének alapkövét. Az ezerkétszáz négyzetméteres, háromszintes új épületrész a legmodernebb technológiai elvárások szerint épül, a tetőszerkezetre napelemek kerülnek, a fűtésről pedig hőszivattyús rendszer gondoskodik majd.

bővebben

Új sütőben sütnek

2019. november 21.
IMG_2295
Megújult az önkormányzat főzőkonyhája Sükösdön. A település megközelítőleg 40 millió forint kormányzati támogatásból végezte el a korszerűsítést, amelynek során megvalósult az épület energetikai korszerűsítése, a burkolatok cseréje, valamint új eszközöket is vásároltak. Az átadót november 21-én, csütörtökön tartották.

bővebben

A csapadékvízről, szakszerűen

2019. november 21.
snassz-kopri_3935
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem adott otthont a II. Országos Települési Csapadékvíz-gazdálkodási Konferenciának. A csütörtöki rendezvény fontos célkitűzése volt, hogy olyan lehetőségeket mutasson be az érdeklődőknek, amelyek segítségével nagyobb hatékonysággal, környezetbarát módon lehet felhasználni a csapadékvizet. Az eseményen Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket.

bővebben

Fotóriport