Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Holdfény és árnyék

2019. május 19.
snassz-kopri_9386
Megfiatalodott a bajaiak hagyományőrző ünnepe. A vizek és vízi emberek védőszentjének szobra ugyan időtlen bölcsességgel tekintett végig a városon, miközben a kápolnától vízen és szárazon a Petőfi-szigetre érkezett, ám ünnepén a diákönkormányzat aktívan közreműködött.

bővebben

Tíz éves a Sugovica Tánckör

2019. május 19.
snassz-kopri_9269
2009-ben a leendő tánckör tagjai azt a célt tűzték ki, hogy összefogják azokat, akik kedvelik a délszláv zenét és hagyományokat. A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, a kezdetben 20-30 fővel induló táncházas rendezvényeken ma már közel százan vesznek részt. A születésnapi ünnepséget a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola sportcsarnokában tartották.

bővebben

Újabb előrelépés Csátalján

2019. május 16.
snassz-kopri_8990
Fontos intézményeket újítottak fel az elmúlt időszakban Csátalján. A községben korszerűbbé vált a Védőnői szolgálat, a háziorvosi- és fogorvosi rendelő, valamint a Községháza épülete is. Ezeket a beruházásokat adták át csütörtökön – május 16-án – ünnepélyes keretek között.

bővebben

A tét nem kicsi

2019. május 14.
snassz-kopri_8666
Július elsején lép hatályba a hétpontos családvédelmi akcióterv négy eleme, mondta el Novák Katalin május 13-án, Baján. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára fórumot tartott a Bányi iskola dísztermében.

bővebben

Újabb fejlesztéseket adtak át Érsekcsanádon

2019. május 11.
snassz-kopri_7639
Lezárult a csapadékvíz-elvezetés első üteme Érsekcsanádon. Eredetileg 4.266 méteren tervezték a munkálatokat, végül azonban hosszabb terület, 4.434 méter kapott vízjogi használatbavételi engedélyt. A munkálatok összköltsége megközelítőleg 110 millió forint.

bővebben

Tornaszoba és mini bölcsőde Sükösdön

2019. május 11.
snassz-kopri_7626
Fontos fejlesztéseket adtak át szombaton Sükösdön. A település kormányzati támogatás segítségével, megközelítőleg 40 millió forintból építhette fel és rendezhette be azt a tornaszobát, amely nagy mértékben járulhat hozzá az óvodások nevelési programjához. Mivel az egyik óvodai épület szobája felszabadult, abból mini bölcsődét alakítottak ki, majdnem 11 millió forintból.

bővebben

Megvalósulhatott egy régi álom Nemesnádudvaron

2019. május 10.
snassz-kopri_7430
Hiánypótló beruházást adtak át április 10-én Nemesnádudvaron. A faluban eddig nem volt sem tornacsarnok, sem tornaterem, így azoknak, akik sportolni szerettek volna, más településekre kellett utazniuk. Kormányzati támogatással, pályázati forrás segítségével mostantól egy 500 millió forintból felépült sportcsarnok orvosolhatja a korábbi problémát.

bővebben

Vállakozói fórum

2019. május 10.
snassz-kopri_6671
Vállalkozói fórumot tartott az Iparkamara május 9-én. A találkozón, több helyi vállalkozó, valamint polgármesterek tanácskoztak a helyi és az ország munkaerő-piaci helyzetéről. A rendezvényen a város és a térség fejlesztési elképzeléseiről is hallhattak az érdeklődők.

bővebben

Összefogás az emlékműért

2019. május 03.
snassz-kopri_3736
A Baja-belvárosi plébánia, a KDNP helyi és megyei szervezete és az önkormányzat összefogásának köszönhetően több mint másfél millió forintot sikerült összegyűjteni egy nemes célra. A meg nem született és elveszített gyermekek emlékhelyét három évvel ezelőtt alakították ki a régi szerb temetőnél, a parkba pedig a helyiek kérésére most egy szobrot is állítana a város. A támogatók korábban a plébánián, nemrégiben pedig egy jótékonysági esten adakozhattak erre a célra.

bővebben

A halászlé napja

2019. április 26.
snassz-kopri_3714
A halászléről szólt bajai Hungarikum nap. Az április 26-i rendezvényen a Bajai Értéktár Bizottság nevében dr. Munczig Dénesné városházi referens köszöntötte a megjelenteket, majd köszönte meg Zsigó Róbertnek, hogy a Bajai Halászlé hungarikum lett.

bővebben

Fotóriport