Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Templombúcsú, érseki szentmise és újabb fejlesztések Dunafalván

2021. augusztus 19.

Magyarország Kormányának egyik legfontosabb célja az volt az elmúlt esztendőkben, hogy minden település épüljön, szépüljön, fejlődjön. Így van ez Dunafalván is, ahol utakat építettünk, az óvoda udvarában található játszóteret fejlesztettük, segítettük az önkormányzat települést szépítő munkáját. Most a plébánia és a templom újulhatott meg.

A mostani fejlesztés keretében megújult a plébánia és a templom épülete, előbbi 15 millió forintból, utóbbi 48 millió forintból. A kormány sok támogatást ad a templomok, plébániák felújításához. Óvjuk ezzel keresztény értékeinket és segítjük a történelmi egyházak mindennapi hitéleti munkáját.

DSC00560

DSC00566

Ez az ünnep méló volt arra, hogy Magosi György volt polgármester úr is megkapja a díszpolgári címét. A Dunafalvi Képviselő Testület úgy döntött, hogy az idei Díszpolgár ő legyen. Mi majdnem két évtizedet dolgoztunk együtt, mindenképpen fontos, hogy olyan példát mutat ő, amelyet követni tudnak a helyiek.

DSC00593

 

Az ünnepi szentmisét Dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek celebrálta, ezt követően pedig megáldotta a megújult épületeket, illetve a templomkertben található keresztet.

DSC00489

DSC00522

A dunafalvi lakosok továbbra is számíthatnak rám.

Fotóriport