Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Megújult utak a térségben

2021. augusztus 26.

Magyarország Kormányának támogatásával a Magyar Falu Program keretein belül megújult a Rémi bekötő út 2270 méteres szakasza, mintegy bruttó 419 millió forint értékben, illetve a Szeremlei bekötő út 2963 méteres szakasza, mintegy bruttó 362 millió forint értékben.

Az elmúlt években sok fejlesztés valósult meg Rémen. Ezek a fejlesztések azért történtek, hogy az állam és az önkormányzat által biztosított szolgáltatásokat megfelelő színvonalon tudják igénybe venni. Azért, hogy Rémen is jobb legyen élni!

rém_2

A rémi útfejlesztés során a kivitelező két aszfaltréteggel erősítette meg a burkolatot. A burkolat mellett mindkét oldalon teljes hosszban földpadka került kialakításra jelenlegi szélességben. A csapadékvíz megfelelő elvezetése és szikkasztásának érdekében a meglévő árkok tisztítását és jó karba helyezését is elvégezték a szakemberek. A felújítandó szakaszon egy autóbuszmegálló található, melyhez sem öböl, sem peron, illetve váróépület sem volt építve. Az autóbuszmegálló helyeknél burkolt padka épült és a burkolt padka mellett felállóhely került kialakításra, süllyesztett szegély beépítésével. A közlekedésbiztonság javításának érdekében a teljes szakaszon új forgalomtechnikai eszközök kerültek kihelyezésre, a közlekedési jelzőtáblák cseréje, valamint a burkolati jelek újbóli festése is megtörtént.

rém_1

rém_3

rém_4

Számos fejlesztés valósulhatott meg az utóbbi évek során Szeremlén és Dunafalván is. A teljesség igénye nélkül: utakat építettünk, építünk, fejlesztjük az egészségügyi ellátást, játszótereket építettünk, építünk, temetőket hozunk rendbe. A most elkészült útszakasz, amely régi vágya volt az itt élőknek, összeköti a két települést, segíti a diákok és a munkába járók biztonságos, gyorsabb közlekedését.

szeremle_4

A Szeremle és Dunafalva közötti útszakasz teljes körű felújítása során a kivitelező két aszfaltréteggel erősítette meg a burkolatot. A burkolat mellett mindkét oldalon teljes hosszban földpadka került kialakításra jelenlegi szélességben. A csapadékvíz megfelelő elvezetése és szikkasztásának érdekében a meglévő árkok tisztítását és jó karba helyezését is elvégezték a szakemberek. A közlekedésbiztonság javításának érdekében a teljes szakaszon új forgalomtechnikai eszközök kerültek kihelyezésre, a közlekedési jelzőtáblák cseréje, valamint a burkolati jelek újbóli festése is megtörtént.

szeremle_2

szeremle_3

Ezek a fejlesztések is abban segítenek, hogy a helyiek biztonságosabban, megfelelő állapotú utakon tudjanak közlekedni. Ezt a munkát a jövőben is folytatni fogjuk és ebben továbbra is számíthatnak rám!

Fotóriport