Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Megújult a termelői piac Madarason

2021. december 17.

A település megújult termelői piaca lehetővé teszi, hogy a termelők, az árusok és a vásárlók kulturált, méltó körülmények között találkozhassanak.

Az elmúlt években sokszor volt alkalmam elmondani, hogy a kormány egyik legfontosabb célja, hogy fejlessze a vidéki településeket. Tesszük ezt azért, hogy ezeken a településeken is megfelelő színvonalon tudják az itt élők igénybevenni az állam és az önkormányzatok által nyújtott szolgáltatásokat.

Azt szeretnénk elérni, hogy Madarason is jobb legyen élni. Elondhatom, hogy az elmúlt években számos fejlesztés valósulhatott meg a településen.

 

Most pedig átadhatjuk a közel 30 millió forint értékben felújított madarasi termelői piacot, ami fontos azért, hogy a termelők, az árusok és a vásárlók is kulturált, méltó körülmények között találkozhassanak, de azért is, hogy a helyi termékek aránya fokozatosan emelkedjen!

snassz-kopri_1672

snassz-kopri_1628

snassz-kopri_1701

A fejlesztés indokoltságát az is adta, hogy a településen egyre több ember foglalkozik mezőgazdasági termeléssel, ezért szükségessé vált egy modern kistermelői tér, ahol lehetőség van a termények közvetlen értékesítésére.

A kialakított piactéren jelenleg 9 db 1,5 méter hosszú és 3 darab 4 méter hosszú, – fenyőfából, zsindelyes tetőfedéssel ellátva – kiépített állandó elárusítóhely került kialakításra, továbbá az ideiglenes árusítóhelyek kialakításának lehetősége jelentősen megnövekedett. Így a termelői piacon lehetőség van mezőgazdasági termények (zöldség, gyümölcs), kiskereskedelmi termékek (tisztítószerek, háztartási eszközök), ruhaneműk árusítására is.

snassz-kopri_1640

snassz-kopri_1751

Fontos elmondanom, hogy a településekért végzett munkát folytatjuk, hiszen rengeteg tervünk van még, ami megvalósításra vár.

Azért dolgozunk, hogy Madarason is jobb legyen élni! Ebben a munkában továbbra is számíthatnak rám!

Fotóriport