Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Érsekcsanád a siker kapujában

2021. október 07.

Elkészült a 373 millió forintból megvalósult Dunai út 3 kilométeres szakasznának felújítása, amely nem csupán az ipari területen dolgozó vállalkozásokat segíti, de a Duna-parti turisztikai területre történő eljutást is javítja.

Bátran mondhatjuk, hogy Érsekcsanád sikerre van ítélve, sikeres időszak kapujában áll! Az elmúlt években az önkormányzat és a kormány összefogásának eredményeként sok olyan fejlesztést sikerült megvalósítanunk, illetve sok olyan fejlesztés van folyamatban, ami azt célozza, hogy Érsekcsanádon is megfelelő színvonalon tudják igénybe venni az itt élők az állam és az önkormányzat által nyújtott szolgáltatásokat.

Azért történtek és történnek meg ezek a fejlesztések, hogy Érsekcsanádon is jobb legyen élni!

snassz-kopri_4131

snassz-kopri_4109

A mai alkalommal átadtuk a Dunai út 3 kilométeres felújított szakaszát, amely nem csupán egy egyszerű útfelújítás, hiszen az ipari területen dolgozó vállalkozásokat segíti, továbbá javítja a turisztikai területre történő kijutást is.

A felújított út az utolsó ipari területként nyilvántartott vállalkozás telephelyéig ér el. A nagy kamionforgalmú részen, 1,2 kilométer hosszan
szegélykő is került az út mellé. A projekt kapcsolódik még az elkerülő útban tervezett útfelújításhoz, ahol a déli oldali körforgalomtól a faluközpontig felújításra kerül az útszakasz, az ipari területre érkező kamionok lefordulását segítő kanyarodósávok megépítésével. Így az itt közlekedő forgalom egységesen jó szerkezetű úton juthat el az üzemekhez, illetve az üdülőterületre.

Ez a fejlesztés 373 millió forint támogatásból valósult meg, de a település az elmúlt években 600 millió forintot tudott gazdaságfejlesztésre költeni. Ennek következtében vállalkozók érkeztek a faluba, a helyi gazdaság érezhetően erősödött.

snassz-kopri_4241

snassz-kopri_4194

Nemsokára elindulhat az 51. sz. főút M9-Baja közötti szakaszának felújítása. Ennek keretében az Érsekcsanádot és Sükösdöt elkerülő út is megépül és kerékpárutat is építünk. Ez a beruházás is fontos gazdaságfejlesztési szempontból, hiszen közelebb kerülünk az M6-os autópályához, a nemzetgazdaság vérkeringéséhez.

Itt vagyunk tehát a siker kapujában az elmúlt évek közös munkájának köszönhetően. Érsekcsanád és a térség fejlesztésében végzett munkában továbbra is számíthatnak rám

Fotóriport