Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Elkészült Bácsszentgyörgy történetének első játszótere

2021. november 18.

A hiánypótló játszótér mellett egy új sportpark is helyet kapott a településen, amely nagyban segíti az itt élő felnőttek és gyermekek sportolását.

Mindannyian ismerjük azt a mondást, amely így szól: „Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó.” Illi Ferenc, az Önök polgármestere többek között azt vállalta a 2020. október 18-án tartott időközi önkormányzati választáson, hogy Bácsszentgyörgyön játszóteret épít a legkisebbeknek.

Polgármester úr tartja a szavát, így egy év elteltével itt lehetünk és átadhatjuk Bácsszentgyörgy történetének első játszóterét, amely a Magyar Falu Program 5 millió forintos támogatásával készült el.

snassz-kopri_7282

snassz-kopri_7351

snassz-kopri_7360

snassz-kopri_7337

Az elmúlt időszakban többször is elmondhattam, hogy a Kormány egyik legfontosabb célja, hogy fejlessze a vidéki településeket, a legkisebbeket is. Tesszük ezt azért, hogy az itt élők is megfelelő színvonalon tudják igénybe venni az állam és az önkormányzat által nyújtott szolgáltatásokat. Ezzel kapcsolatban azt jelenthetem a bácsszentgyörgyieknek, hogy itt, ezen az alig több mint 100 fős településen is sok eredményt értünk el az elmúlt években. Többek között több utcában is megújultak az útburkolatok, megújult a Római Katolikus Plébánia, korszerűsödött a Polgármesteri Hivatal épülete és a Művelődési Házat is felújítottuk.

És most átadhatjuk az elkészült játszóteret és a több mint 7 millió forintból megépült kültéri sportparkot. Ebből is láthatjuk, hogy sikeres a kormány és az önkormányzat együttműködése. Nagyon jól és eredményesen lehet együtt dolgozni Illi Ferenc polgármester úrral és munkatársaival.

snassz-kopri_7286

snassz-kopri_7374

snassz-kopri_7381

Ezután is azért fogunk dolgozni, hogy Bácsszentgyörgyön is jobb legyen élni! Ebben a munkában továbbra is számíthatnak rám!

Fotóriport