Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Borünnep és a legújabb fejlesztések átadása Nemesnádudvaron

2021. szeptember 24.

A borünnep lehetőséget ad arra, hogy megköszönjük a gazdák áldozatos munkáját, amivel művelték a szőlőt és készítették a bort, emellett pedig fontos fejlesztéseket is átadhattunk a településen.

Az elmúlt évben sokszor nem találkozhattunk személyesen, maszkot kellett hordanunk és a korábbiaknál is jobban kellett vigyáznunk egymásra. Most viszont együtt lehetünk és megköszönhetjük a gazdák áldozatos munkáját, amivel művelték a szőlőt és készítették a bort. Tiszteletet érdemel ez a munka!

snassz-kopri_1535

snassz-kopri_1579

Magyarországon 2010-ben családbarát fordulat történt. A célunk az, hogy Magyarországon könnyebb legyen családot alapítani, gyermeket vállalni, gyermeket nevelni. 2010 óta két és félszerelésre emeltük a családok támogatására fordított összeget, elindítottuk a Családvédelmi Akciótervet és az ország eddigi legnagyobb otthonteremtési programját. Emellett pedig fejlesztjük a településeinket azért, hogy a fiatalok, a családok helyben maradjanak, helyben találják meg a számításaikat.

Az egyik ilyen program 5 millió forintos támogatásával sikerült megépíteni a játszóteret a Damjanich utcában.

A projekt keretében új játszótéri eszközök kerültek beszerzésre és telepítésre a közpark területére:
– UFO forgóhinta központi kormánnyal körkorláttal, ülőkével és forgó padozattal,
– polyball ügyességi labdajáték,
– MINI madárfészekhinta 1200 mm-es fészekhinta ülőkével,
– hajó komplex játszótéri elem változatos játékfunkciókkal és eszközökkel.

Felújításra került 3 db farönk játszótéri eszköz:
– csúszdával kombinált torony,
– homokozó,
– dupla hintaállvány.

Továbbá kerítéssel határolták el a játszótér déli oldalát a közlekedési balesetek kockázatának csökkentése érdekében.

Kívánom, hogy egyre több gyermek  használja épségben, egészségben és örömben!

snassz-kopri_1218

snassz-kopri_1140

Az elmúlt évtizedekben a kormány legfontosabb célja, hogy fejlessze a vidéki településeket. Tesszük ezt azért, hogy a helyben élő emberek megfelelő színvonalon tudják igénybe venni az állam és az önkormányzatok által nyújtott szolgáltatásokat. Bátran állíthatjuk, hogy ez a munka Nemesnádudvaron is eredményes volt. Most is újabb fejlesztéseket adhatunk át!

Elkészült a közel 20 millió forintból megvalósuló Művelődési Ház felújítása, amelynek keretében megtörtént a hideg- és meleg padlóburkolatok, az egész épületre kiterjedő beltéri és kültéri ajtók, valamint ablakok cseréje, illetve a festés-mázolás. Továbbá beszerzésre került egy ipari mosogatógép, egy italhűtő, 200 db bankettszék és 30 db sörpad garnitúra.

Közel 5 millió forintból elvégezte a temető rendbetételét az önkormányzat. A szolgálati lakás és a hozzá tartozó melléképület felújítására is sor került közel 30 millió forintból. Ennek során megtörtént a nyílászárók cseréje, a héjazat csere cserép-, illetve cserepes lemez fedéssel, a kémény bontása és felújítása, a födém, illetve a lábazat és a homlokzat szigetelése, nemesvakolat készítés, a komplett bádogozás, a parketta felújítása, a padlóburkolat javítása, a villanyvezetékek felújítása és új szerelvények felszerelése, a teljes fűtéskorszerűsítés új kondenzációs gázkazánnal, a radiátorok és fűtés csövek felszerelésével.

snassz-kopri_1294

snassz-kopri_1428

snassz-kopri_1359

snassz-kopri_1278

A település nemzetiségi általános iskolája és óvodája ez elmúlt években több mint 110 millió forintból újult meg, amelynek során állagmegóvási munkálatokat végeztek, nevelési célú eszközöket szereztek be, továbbá elvégezték a festési, szigetetlési munkálatokat is, illetve megtörtént a nyílászárók cseréje is.

snassz-kopri_1286

A fejlesztések mellett a Damjanich utcában a nemrég elkészült Szent Flórán szobor avatása is megtörtént, amelyet Szauter Róbert, a település plébánosa szentelt fel.

snassz-kopri_1080

snassz-kopri_1043

Kívánok a nemesnádudvariaknak jó borokat és sok barátot! A település érdekében végzett munkában továbbra is számíthatnak rám

Fotóriport