Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Jelentős támogatásban részesülnek az önkormányzatok

2021. június 30.
HIPA atado 2020 06 15_9
A vállalkozásoknak biztosított iparűzési adó kedvezménynek megfelelő összeget a települések két egyenlő részletben, 2021. júniusában és októberében kapják meg.

bővebben

Több mint 310 millió forintos kormányzati támogatásból fejlődik tovább a térség úthálózata

2021. június 29.
snassz-kopri_9615
A fejlesztésnek köszönhetően tovább csökken a földutak száma, és több, nagy forgalmi terheltségű út is korszerűbbé válik. A beruházások kormányzati támogatásból, a Magyar Falu Program keretein belül valósulhatnak meg.

bővebben

Jobb úton, biztonságosabban

2021. június 25.
snassz-kopri_4104
Dr. Sztana Zoltánnal, a megyei közút igazgatójával tartottunk sajtótájékoztatót, ahol bejelentettük, hogy a Baja és Bácsbokod közötti út újabb szakasza újult meg a Magyar Falu Program keretében.

bővebben

Újabb lépéssel közelebb a megvalósulás felé

2021. május 11.
snassz-kopri_1048
Magyarország Kormánya nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította azt az útfejlesztési programot, amelynek eredményeként régóta várt szakaszok épülhetnek és újulhatnak meg a választókerületben. A program több települést is érint, amely révén többek között megvalósulhat a bajai déli elkerülő út, valamint az 55-ös főút Baja és Pörböly közötti szakaszának fejlesztése is.

bővebben

53 millió forintból fejlődik Hercegszántó

2021. május 08.
snassz-kopri__8218
Több mint 53 millió forintból történtek fejlesztések a határmenti településen, amelyeket Varga Gábor polgármester úrral közösen néztünk meg.

bővebben

Gara is a fejlődés útján

2021. május 07.
Faa Béla polgármester úrral
Faa Béla polgármester úrral tekintettük meg az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseket. Összesen több mint 75 millió forint támogatásból szépült, korszerűsödött a település, melyhez az önkormányzat önrésze társult.

bővebben

Jól haladnak a fejlesztések Nagybaracskán

2021. május 01.
snassz-kopri__7520
Újabb fejlesztésekkel gazgagodhat a Nagybaracska, a településen jelenleg is folyamatban lévő beruházásokat Bögi István polgármester úrral jártuk be.

bővebben

Zajlanak az útfejlesztések a térségben

2021. április 13.
bácsbokod_1302
A Magyar Falu Program keretein belül az elmúlt években több út és útszakasz rendbehozására került sor, ezúttal pedig közel másfél milliárd forint kormányzati támogatás érkezett a fejlesztésekre. Ennek köszönhetően megújulnak a Baja és Bácsbokod közötti út további szakaszai, valamint a rémi és a szeremlei bekötőút is új burkolatot kaphat. A munkálatok során korszerű csapadékvíz elvezető rendszer és új buszmegállók kialakítására is sor kerül.

bővebben

Példás összefogással létesült mentési pont a térségben

2021. április 06.
snassz-kopri__7349
A mentőellátás egyik kritikus feladata, hogy a segítség minél hamarabb odaérjen azokhoz, akiknek szükségük van erre. A mentőellátóhely létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy létesítése óta közel 400 esetben nyújtott segítséget.

bővebben

Bővül a Kodály utcai bölcsőde

2021. március 09.
IMG_8694
Az iskolai fejlesztések mellett a bölcsődei fejlesztések is folyamatosak a térségben. Egy korábbi nyertes pályázatnak köszönhetően közel 352 millió forintból bővülhet a Kodály utcai bölcsőde Baján. A munkaterületet Kiss Tiborné intézményvezetővel jártunk körbe, aki hosszú ideje lelkiismeretes munkával vezeti az intézményt.

bővebben

  • 1
  • 2

Fotóriport