Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Nagy csaták előtt állunk

2017. május 05.

“A kormány nagy csaták előtt áll, Brüsszel egyre több ügybe akar beleszólni” – mondta Zsigó Róbert a pénteki sajtótájékoztatón. “Azt akarják, hogy töröljük el a rezsicsökkentést és engedjük be a migránsokat.”

snassz-kopri_2279

“A nemzeti konzultáció hat kérdése a függetlenségünkről szól. Ezért szeretnénk a magyarok támogatását kérni az ügyhöz, hiszen úgy lehetünk eredményesek, ha minél többen kitöltik és visszaküldik az íveket” – emelte ki az országgyűlési képviselő.

Az első kérdés a rezsicsökkentést érinti. “Ha engedjük, hogy Brüsszel döntsön helyettünk, az árak az egekbe emelkednek. A kormány korábban hatósági árassá tette a közműszolgáltatást, a bürokraták ezt akarják eltörölni. Az intézkedéssel csak a multik járnának jól.” A migrációval kapcsolatban Zsigó Róbert úgy fogalmazott: Brüsszel mind a fizikai, mind a jogi határzárat meg akarja szüntetni. Ehhez a harchoz is az emberek támogatását kérjük.

snassz-kopri_2268

A nemzeti konzultáció utolsó két kérdése a munkahelyteremtésről és az adócsökkentésről szól. “Brüsszel ezeken a területeken is el akarja tőlünk vonni a döntés lehetőségét, márpedig ezekben a fontos kérdésekben nekünk kell határoznunk. 2010 óta láthatjuk: mióta a saját utunkat járjuk, az ország erősödik.”

“Aki egyetért a nemzeti függetlenséggel, töltse ki, és május 20-ig juttassa vissza a kormány részére a kérdőíveket” – hangsúlyozta Zsigó Róbert.

A kitöltött ívet a mellékelt válaszborítékban ingyenesen lehet postára adni.

Fotóriport