Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

Ünnepélyes keretek között vették át okleveleiket a bajai Eötvös József Főiskola hallgatói!

2022. július 05.

Az Eötvös József Főiskola frissen végzett hallgatóinak diplomaátadó ünnepségét rendezték június 24-én péntek délelőtt a tanintézményhez tartozó dr. Posta Sándor sportcsarnokban.

Az elnökég bevonulását követően az Eötvös József Főiskola Nőikarának előadásában Neuwach: Régi dalocska című darabját, majd egy ismeretlen olasz mester dallamát dr. Vargha Károly Kék Ibolyácska című szövegével és Balázs Árpád: Bodzavirág című darabját, Bakacsi Zita mesteroktató vezényletével, dr. Kosóczki Tamás zongorakíséretében hallgathatták meg a jelenlévők.

DSC_3829

A hallgatókhoz szóló beszédemben hozzátettem:

Amikor elsőévesként beléptek a főiskola kapuján, joggal gondolhatták a hallgatók, hogy jól választottak. Minden okuk megvolt, hogy szép reményekkel vágjanak bele életük nagy vállalkozásába: a felsőfokú tanulmányaikba. És mint minden változás, alighanem ez is azzal kezdődött, hogy megpróbálták kiismerni magukat az új helyzetben, megpróbálták tisztán látni a szerepkört, amelybe kerültek. Aztán telt az idő, és a szakmai ismeretek, a tananyag egyfajta struktúrát kezdett ölteni. Elkezdték látni hivatásuk körvonalait, vagyis: egyre inkább belejöttek a tanulásba. Többen Önök közül társaik elismerő pillantásait is bezsebelhették szorgalmuk, vagy a valamilyen területen kiemelkedő készségük.

DSC_4063

 

Szívből gratulálok mindnyájuknak, további terveik megvalósításához pedig sok sikert és kitartást kívánok!

 

Hajrá, Diplomások! Hajrá, EJF!

Fotóriport