Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újabb útfejlesztések

2019. július 22.
Megközelítőleg 10 kilométernyi útszakasz válik korszerűbbé a választókerületben – mondta Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője. A Magyar Falu Program részeként Csávolynál és Dunafalván is jelentős mértékben javulhat az úthálózat.
snassz-kopri_9521

Magyarország Kormánya az esztendő elején indította el a Magyar Falu Program első pályázatait. A térség kilenc település közel 200 millió forint támogatásban részesült, amelyet művelődési házak, iskolák és plébániák felújítására fordíthatnak az önkormányzatok.

A programnak köszönhetően újabb sikerekről számolhatunk be – mondta Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője. – A Kiskunhalas-Csávoly összekötő út mintegy 6 kilométeren, a Dunafalva bekötő út 3.2 kilométeren válhat korszerűbbé, biztonságosabbá. Olyan fejlesztésekről van szó, amelyekre régóta vártunk, és amelyek kényelmesebbé tehetik a térségben élők mindennapjait. Bízunk benne, hogy az útfelújítások ezt követően is jó ütemben zajlanak majd – tette hozzá a képviselő.
A munkálatok során félpályás útzár várható, a burkolatokon kívül az út melletti árkokat és padkákat, valamint a vízelvezetés rendszerét is korszerűsíti a kivitelező. A tervek szerint 2019 novemberére fejeződhetnek be a felújítások.

Fotóriport