Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Új út és sportpark is épült Nagybaracskán

2018. december 07.

Teljes hosszában újulhatott meg a Petőfi Sándor utca Nagybaracskán, ami több mint 3000 négyzetméternyi új aszfaltburkolatot jelent a településen. A hét közepén elkészült a 13 millió forintból épült kültéri sportpark is, a két beruházást pedig ünnepélyes keretek között, pénteken adták át.

snassz-kopri_5754

A Belügyminisztérium pályázatának segítségével, megközelítőleg 15 millió forintból válhatott korszerűbbé a Petőfi Sándor utca a községben. Nem ez azonban az egyetlen fejlesztés, a település további munkálatokat tervez: még ebben az esztendőben szeretnének elkezdeni az önkormányzat épületének a felújítását (szintén kormányzati, több mint 33 millió forintos kiírás segítségével), jövőre pedig az iskola, óvoda és művelődési ház energetikai korszerűsítése következhet (erre több mint 200 millió forintot költhet a község, további kormányzati támogatásból).

snassz-kopri_5875

A felújított útszakaszt és a kültéri sportpálya átadásán, Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a Belügyminisztérium minden esztendőben pályázatot ír ki az önkormányzatok számára, a kötelezően ellátandó feladataik támogatására, az ezzel kapcsolatos fejlesztésekre. Ezen a kiíráson szerepelt sikerrel Nagybaracska, és így újult meg a Petőfi Sándor utca teljes hosszában. – E mellet több felújítás, fejlesztés is folyamatban van Nagybaracskán! Ezúton is köszönöm mindenkinek a munkáját, amivel hozzájárult ahhoz, hogy minden évben tudunk legalább egy lépést előre lépni – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_5861

Fotóriport