Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Új épület a Szent László ÁMK tanulóinak és dolgozóinak

2020. december 11.

A vírushelyzet és a karantén ellenére is tovább fejlődik a Szent László Általános Művelődési Központ. Az ezer négyzetméteres, háromszintes új épületrész a legmodernebb technológiai elvárások szerint épült, a tetőszerkezetre napelemek kerülnek, a fűtésről pedig hőszivattyús rendszer gondoskodik. A fejlesztés egy sikeres pályázat eredményeként (456 millió forintos támogatással), összesen 516 millió forintból valósulhat meg.

Webp.net-resizeimage (1)

A háromszintes, hat tantermes épületszárnyat egy átjáró folyosó köti majd össze az iskola főépületével. Minden szinten 2-2 osztályterem, több csoportbontó terem, irodák és kiszolgáló helyiségek kapnak majd helyet. A tantermek kialakításánál fontos szempont volt, hogy figyelembe vegyük a fiatalok oktatásához szükséges elvárásait, így interaktív megjelenítők, digitális eszközök is hozzáárulnak majd a tananyag hatékonyabb elsajátításához.

Webp.net-resizeimage (3)

Az intézmény sportudvara is teljes egészében megújult. A testnevelést udvari fitneszpark, többsávos futópálya, valamint egy többfunkciós sportpálya segíti. A munkálatok egyik célkitűzése az volt, hogy az iskolaépület, valamint az udvar fejlesztésével a Szent László ÁMK megfelelőbb, otthonosabb körülményeket biztosíthasson tanulóinak.

Webp.net-resizeimage

Fotóriport