Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Összefogás az emlékműért

2019. május 03.

A Baja-belvárosi plébánia, a KDNP helyi és megyei szervezete és az önkormányzat összefogásának köszönhetően több mint másfél millió forintot sikerült összegyűjteni egy nemes célra. A meg nem született és elveszített gyermekek emlékhelyét három évvel ezelőtt alakították ki a régi szerb temetőnél, a parkba pedig a helyiek kérésére most egy szobrot is állítana a város. A támogatók korábban a plébánián, nemrégiben pedig egy jótékonysági esten adakozhattak erre a célra.

snassz-kopri_3736

Jótékonysági árverésre és vacsorára várták a támogatókat április 26-án a Belvárosi Közösségi Házba. A licitre több mint száz tárgyat ajánlottak fel magánszemélyek, vállalatok, valamint a helyi egyesületek tagjai.

snassz-kopri_3789

Dr. Zöld Lászlóné, a KDNP bajai elnöke elmondta: január óta zajlott a szervezés, és igyekeztek olyan művészeket bevonni, akikre az emberek odafigyelnek. Hozzátette: a felajánlók nagyon sokat tettek a közös célért.

snassz-kopri_3757

Az ünnepség megnyitóján Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a nemzet alapját képező legfontosabb emberi közösség a család. – 2010 óta másfélszer annyian mondták ki a boldogító igent, mint előtte. Ez azonban még kevés volna, a családoknak anyagi, lelki és fizikai biztonságra is szükségük van, amihez a kormány igyekszik minden segítséget megadni.

snassz-kopri_4019

Fotóriport