Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

„A nemzet szabadon akart dönteni!”

2018. október 23.

A térség több településéhez hasonlóan Madarason is az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztek a mai napon. A község lakosai a Latinovits Emlékparkban gyűltek össze, hogy felidézzék a 62 évvel ezelőtti eseményeket. A rendezvényen Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet.

snassz-kopri_8645

A templom és a Községháza között, a Latinovits Emlékparkban tartották az 1956-os megemlékezést. A rendezvényen a település iskolásainak műsora után a térség országgyűlési képviselője emlékeztetett az október 23-i események legfontosabb pillanataira.

snassz-kopri_8612

Mint Zsigó Róbert elmondta: a mai napon történelmünk, és az európai történelem meghatározó pillanatára emlékezünk. – Köszönettel és hálával tartozunk azoknak, akik 62 esztendővel ezelőtt felemelték szavukat, s fegyvert ragadva tettek hitet legfontosabb nemzeti kincsünk, a szabadságunk mellett! Köszönet és tisztelet a hősöknek, akik ki mertek állni az önrendelkezésünk mellett, akik nem engedték, hogy mások mondják meg nekik, miként, vagy éppen azt, hogy kikkel kell együtt élniük! Merítsünk erőt 1956 hősies napjaiból, hogy egy percre se feledjük: mi magyarok a szabadság népe vagyunk! Ezt a szabadságot soha nem kaptuk ajándékba, ezért senki se várja tőlünk, hogy parancsszóra lemondjunk róla, hiszen nekünk Magyarország az első! – tette hozzá Zsigó Róbert.

snassz-kopri_8655

Fotóriport