Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Madarason és Katymáron is újabb, jelentős beruházás valósult meg

2020. szeptember 25.

Szeptember 24-én délután került sor a Madaras és Katymár települések  szennyvízhálózatának és szennyvíztisztító telepének építése elnevezésű  projekt ünnepélyes átadására. A KEHOP pályázat keretében megvalósult fejlesztésre régóta, sokan vártak.

snassz-kopri_4509

Az érintett településeken korábban nem volt kiépítve szennyvízcsatorna hálózat, mely a vízhasználatból eredő szennyvizet összegyűjtötte volna. A keletkező szennyvizeket lakossági tulajdonú közműpótló műtárgyakban helyezték el, melyek műszaki állapota nem volt megfelelő, a talaj szennyeződésének veszélye folyamatosan fenn állt. Így a műszaki fejlesztési igény szoros összefüggésben valósult meg a társadalmi igénnyel és a probléma megoldódott.

snassz-kopri_4516

Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselőjének üdvözletét Vedelek Norbert megyei alelnök adta át a jelenlévőknek. Aki köszöntőjében elmondta: ” A projekt keretében 2160 db rákötés valósult meg. Ez a nagy szám mutatja a beruházás fontosságát, hiszen ennyi háztartás életét könnyíti meg a jövőben ez a fejlesztés. Köszönjük mindenkinek, aki a projektben munkájával részt vett! Köszönjük a Madarasiak és a Katymáriak  türelmét!”

snassz-kopri_4490

A zárórendezvényen részt vett Balla Csaba, Madaras polgármestere valamint a  kivitelező cég képviselője is. A beruházás a megvalósítása révén hozzájárul a helyi, tágabb értelemben a regionális környezeti, egészségi állapot javulásához. Az ökológiailag kedvezőbb környezetmegteremtésével növekszik a lakosság komfortérzete, életminőségük növekszik. Az összkomfortos lakókörnyezet emeli az ingatlanok értékét, fokozza a települések lakosságmegtartó képességét.

Fotóriport