Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Kórházi nyugdíjasok találkozója

2017. január 19.

Az intézmény korábbi dolgozói közül sokan érkeztek a kórházi nyugdíjasok találkozójára. A cél kettős – mondta dr. Mátrai Tibor, orvos-igazgató. – Egyrészt szeretnénk tájékoztatni egykori munkatársainkat az elmúlt esztendők legfontosabb változásairól, másrészt szerettük volna lehetővé tenni, hogy a volt kollégák újból találkozhassanak, és felmelegíthessék a régi kapcsolatokat.

IMG_1446
IMG_1444

A kórházi fejlesztéseket összegezve dr. Mátrai Tibor úgy fogalmazott: az elmúlt években több milliárd forintból felépült egy új kórházi tömb, átadták a teljesen megújult sürgősségi betegellátó osztályt, napelemes rendszert épült ki, megszépült a pszichiátria épülete, és folyamatosak az eszközbeszerzések is. – Az idén pedig 171 millió forintból korszerűsítjük az orvosszállóinkat. A beruházás pályázati forrásból valósulhat meg, ezekért a lehetőségekért sokat köszönhetünk a kormányzatnak.

IMG_1467

A találkozón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége orsszággyűlési képviselője is köszöntötte az egybegyűlteket. – A fejlesztések folyamatosak. Ezek a beruházások javítanak az itt dolgozók munkakörülményein, és segítenek azoknak is, akik gyógyulni érkeznek az intézménybe. A kórház a város és a térség legfontosabb intézménye, és fontos számunkra, hogy megbecsüljük azokat, akik az elmúlt évtizedekben értünk dolgoztak.

Fotóriport