Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Kétmilliárd forintból fejlődött az AXIÁL Kft.

2021. augusztus 27.

A Nagyvállalati Beruházási Támogatási program keretében hajtott végre korszakváltó, innovatív fejlesztést az Axiál Kft. bajai telephelyén, így még hatékonyabban tudják kiszolgálni az ügyfeleiket. Az ünnepélyes átadón Varga Mihály pénzügyminiszter úr is részt vett.

A bajai Axiál Kft.-t 1991-ben alapították, napjainkra már 68 ezer különböző típusú alkatrészt raktároznak, évente közel 10 ezer tonnányi alkatrészt szállítanak a magyar mezőgazdasági vállalkozóknak, az építőipari vállalkozóknak és raktártechnológiával foglalkozó gazdálkodóknak.

11

Az összesen kétmilliárd forintból megvalósult projekthez Magyarország Kormánya több mint egymilliárd forinttal járult hozzá. A beruházásnak köszönhetően a cég új raktárépületében automatizált robotok látják el a rakodási és logisztikai feladatokat.
A kormányzati támogatás az Axiál Kft. 800 munkahelyének megőrzését is segíti.

1

6

A vállalkozások továbbra is számíthatnak a kormányra, hiszen a magyar gazdaság csak a magyar emberek és a magyar vállalatok munkája által válhat sikeressé!

4

9a

A célunk továbbra is a helyi vállalkozások támogatása, a munkahelyek megőrzése és újak létrehozása! Ezért dolgozunk a jövőben is!

Fotóriport