Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Jó hangulatban báloztak

2018. szeptember 29.

Szüreti bálba hívta a Sugovica Tánckör a délszláv zene, és a délszláv táncok szerelmeseit. A kulturális egyesület már tíz esztendeje szervez táncházakat, amelyeken az évek során több ezren is megfordultak. A mostani a harmadik báljuk, amit kimondottan a nagy érdeklődés miatt rendeztek meg.

snassz-kopri_4829

A Kiscsávolyi Általános Iskola sportcsarnoka adott otthon a szüreti bálnak pénteken este. A rendezvényre sokan voltak kíváncsiak, a szervezők az ország több városából, például Tökölről és Kalocsáról, valamint a határon túlról, Zomborból és Szabadkáról is vártak vendégeket. Mint elmondták: a munkát nagyban segítette az a pályázat, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma írt ki, és amelyen sikeresen szerepelt az egyesület.

snassz-kopri_4885

A szervezők hozzátették: az elmúlt évtized táncházai bebizonyították, hogy a térségben egyre nagyobb az érdeklődés a délszláv kultúra iránt. A mostani bált az ősz, és a kimondottan nagy érdeklődés miatt hívták életre.

snassz-kopri_4866

Az est fővédnöke Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője volt, aki köszöntőjében a Bácskában élő nemzetiségek fontosságát hangsúlyozta.

snassz-kopri_4890

A jó hangulatról egy szerbiai zenekar gondoskodott, a mulatozás pedig az éjszakába nyúlt.

Fotóriport