Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Görpark épül Baján

2019. október 30.

Bővülnek a sportolási lehetőségek Baján, összesen 60 millió forintból épülhet meg a Petőfi-szigetre tervezett görpark. Az erről szóló pályázatot májusban nyújtotta be az önkormányzat, a napokban pedig kiderült: az országban tíz hasonló pálya épülhet kormányzati támogatás segítségével.

Baja város képviselőtestülete még a nyáron határozott arról, hogy részt vesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának kiírásán. A pályázat értelmében a kivitelezéshez szükséges 60 millió forint felét a város, másik felét a kormányzat vállalta magára.

snassz-kopri_1064

Az Országos Görpark Program célja, hogy a szabadidősportok bővítésével népszerűsítsék a mozgást és az egészséges életmódot. A görpark a Petőfi-szigetben épül majd meg, a szabadtéri fitneszpark szomszédságában.

Több pályázata is van a városnak, amelyet még az előző képviselő-testület nyújtott be, és amelyet azóta sikeresnek ítélt a kormányzat – mondta Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője. – Sokan emlékezhetnek a Turisztikai Központ melletti rámpára, nagy öröm, hogy a pálya hiányát most pótolni tudjuk. A célunk az, hogy a város minden területen tovább fejlődhessen.

Fotóriport