Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Friss diplomások Baján

2019. július 01.

A bajai Eötvös József Főiskolán is magasba repülhettek a szögletes kalapok: június 28-án, péntek délelőtt ünneplőkkel telt meg a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok.

IMG_7666

A főiskolai hallgatók rövid zenei összeállítása után dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor mondott köszöntőt, kifejezve reményét, hogy a most búcsúzó diákok tanulmányaik során megtalálták számításaikat, és tovább viszik a 150 éves intézmény jó hírét. A végzős tanítókat, óvodapedagógusokat, csecsemő- és kisgyermeknevelőket arra biztatta, végezzék mindig lelkesedéssel munkájukat, hiszen gyermekekkel foglalkozni, napról napra figyelni fejlődésüket, testi és szellemi gyarapodásukat az egyik legszebb hivatás. Ugyanakkor a szakmai tudás megszerzése és a pedagógus pályára való felkészülés mellett élményekkel, emlékekkel is gazdagodhattak, az itt kötött barátságokat is tovább vihetik.

IMG_7680

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szintén ellátta szellemi útravalóval a búcsúzó diákokat, kiemelve: a tudás hatalmat és a döntés szabadságát is megadja. Számukra most jött el az ideje, hogy az iskola falaink túl is helytálljanak a nemzet megtartásában, átadva a hazánkat meghatározó kincseket és értékeket a jövő nemzedéke számára. A végzősök fogadalomtétele és az oklevelek kiosztása után átadták a Baja Felsőoktatásért Díjakat: az elismerést többek között Zsigó Róbert államtitkár vehette át az intézmény számára hosszú évek óta nyújtott, kiemelt figyelem és támogatás okán. Ugyancsak díjazták az országos tanulmányi versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákokat, valamint elbúcsúztatták a nyugdíjba vonuló dr. Sramó András docenst. A hivatalos részt önfeledt ünneplés követte.

IMG_7688

Fotóriport