Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Fontos a tapasztalat továbbadása

2018. október 03.

A szépkorúakat köszöntötték szombaton Madarason. Az idősek napi rendezvényt a Művelődési Házban rendezték tartották, amelyre sokan elfogadták a meghívást. A községben nagy hagyománya van ennek az eseményben, amelyre az ott élők közül sokan lelkesen készülnek.

snassz-kopri_5375

A helyi óvodások műsorával kezdődött a rendezvény a hétvégén, a Petőfi Sándor Művelődési Házban. A település polgármestere, Juhász István úgy fogalmazott: fontos, hogy ne csak ezen a napon érezze az idősebb nemzedék, hogy a közösségben központi szerepet töltenek. – Több évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy a családokon kívül a község is szervezzen idősek napját. Ebből az alkalomból minden korosztály köszönti nálunk a szépkorúakat – tette hozzá Juhász István.

snassz-kopri_5387

A résztvevőket Zsigó Róbert, a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte. Hangsúlyozta: fontos továbbadni az idősektől kapott tudást és értéket a következő generációnak. – Fontos az, hogy egy település – a kisebbek és nagyobbak egyaránt – évente legalább egyszer összehívja az idősebb embereket, megvendégelje őket, hiszen ők azok, akik a település értékeit egy egész élet munkájával felépítették.

snassz-kopri_5352

Fotóriport