Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Fontos intézmények újulnak meg a térségben

2020. szeptember 24.

Megközelítőleg 100 millió forint kormányzati támogatásból szépülhetnek tovább a választókerület közintézményei. A fejlesztés eredményeként két községháza, egy egészségház és védőnői szolgálat, valamint egy sportcsarnok is korszerűbbé válik. A Belügyminisztérium pályázatán ezúttal öt település szerepelt sikeresen.

snassz-kopri_3211

A felsőszentivániak régi terve volt az Egészségház további fejlesztése. A most elnyert, megközelítőleg 30 millió forintnyi támogatásból teljes egészében korszerűsítik ingatlan, több más mellett átalakítják a fűtési-rendszert, felújítják a tetőt, a villamos hálózatot, kicserélik a nyílászárókat és elvégzik az akadálymentesítést is.

Katymáron a Védőnői szolgálat szépül meg több mint 27 millió forintból, Fajszon a Községházában építik ki a klímaberendezéseket és modernizálják az elektromos hálózatot, mintegy 18.5 millióból. Nemesnádudvaron a Községháza falait szigetelik le, valamint kicserélik az ajtók feletti tetőket, megközelítőleg 3 millió forintból. Hercegszántó önkormányzata a település sportcsarnokának villamos berendezéseit korszerűsítheti, az újítással járó munkák miatt pedig ki is festik az épületet, összesen 12.5 millió forintból.

Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője a fejlesztésekkel kapcsolatban úgy fogalmazott: a választókerület vidéki települései egyszerre tudnak sikeresek lenni a kormányzat több pályázatán is. – A világos érdekek mentén haladva, a közös munka eredményeként újabb fejlesztések indulhatnak a választókerületben. Ezúttal is olyan intézmények válnak szebbé, korszerűbbé, amelyek mindenki számára fontos feladatokat látnak el. Bízom benne, hogy a jövőben még több sikerről számolhatunk majd be – tette hozzá a képviselő.

Fotóriport