Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A boldogság és meghittség napja

2016. december 23.

A község Lakodalmas Háza szinte teljesen megtelt december 22-én. A sükösdi óvodások és általános iskolások verses-zenés műsorral várták a helyieket, majd Tamás Márta polgármester köszöntötte a közösen ünneplőket. – Nagyon örülök, hogy együtt lehetünk ezen a napon. Bár a karácsony üzenete mindenkinek mást jelent, az ünnepnek vannak örök érvényű fogalmai is. Ilyen a szeretet, a törődés, a tisztelet és az önzetlenség. Ezekből minden napra jegyezzünk elő karácsonyt követően is. Köszönöm mindenkiket, akik segítették a település fejlődését. Külön köszönöm Zsigó Róbert országgyűlési képviselőnek, hogy nagyban hozzájárul a községben elért sikerekhez.

snassz-kopri_8254
snassz-kopri_8278

A falukarácsonyon “Sükösd településért-díjat” vehetett át Kolluti Margit, az Athén-Spárta közötti Spartathlon futóverseny résztvevője. (Az elismerést Zsigó Róbert javaslatára ítélte oda a képviselő-testület.)

snassz-kopri_8306

Lassan véget ér az év – erről már Zsigó Róbert beszélt köszöntőjében. – Munkás esztendő volt, de elmondhatjuk, hogy sikeresen zártuk. A munkának köszönhetően mindannyian előrébb tudunk lépni. Áldott ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

snassz-kopri_8336

A rendezvény végén a résztvevők átvehették a betlehemi Születés Templomából érkezett lángot. Aki megéhezett vagy megszomjazott, azt forró teával, forralt borral, zsíros kenyérrel és kaláccsal várták a szervezők.

Fotóriport