Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Biztonságosabb úton Katymár és Bácsborsód között is

2018. november 22.

Ismét felújított utat adtak át a térségben. Ezúttal a Katymár és Bácsborsód közötti, jelentős forgalmat bonyolító szakasz válhatott gyorsabbá és biztonságosabbá, megközelítőleg 725 millió forintból. Ezzel több mint egy milliárd forint fölé emelkedett az az összeg, amelyből augusztus óta a választókerület úthálózata fejlődhetett.

snassz-kopri_3853

A Katymáron és Bácsborsódon élők már egyaránt várták, hogy megújulhasson a két települést összekötő útszakaszt. A 8.3 km hosszúságú sávot kormányzati támogatásból, megközelítőleg 725 millió forintból korszerűsítette a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

snassz-kopri_3906

Nem ez volt azonban a közelmúlt egyetlen felújítása, nemrégiben Rémen, Dunafalván és Dusnokon is biztonságosabb válhattak az utak, így a fejlesztésekre fordított összeg az elmúlt hónapokban meghaladta az egy milliárd forintot.

snassz-kopri_3921

A csütörtöki átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: jelentős fejlesztések ezek az itt élők, és az egész térség szempontjából is. – Ezúton köszönöm mindenkinek a munkáját, akinek része volt abban, hogy ma itt állhatunk és átadhatjuk ezen utat. Kívánom mindannyiunknak, hogy az előttünk álló években is hasonló fejlesztéseket adhassunk át! Vagy rövidebben: kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert!

Fotóriport