Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Befejeződött a munka Bácsbokodon

2020. július 24.

Több mint 90 millió forintból újulhattak meg az önkormányzat fontos épületei Bácsbokodon. A Polgármesteri Hivatal, a Művelődési ház és a Sportöltöző mostantól megszépült külsővel és belsővel várja a helyieket. Az átadót július 24-én, pénteken tartották.

snassz-kopri_3345

Kormányzati támogatásból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) segítségével újulhatta meg az önkormányzat ingatlanok, összesen 91 millió forintból.

snassz-kopri_3450

A Polgármesteri Hivatal tekintetében megvalósulhatott a teljes energetikai korszerűsítés: leszigetelték a homlokzatot és a födémet, kicserélték a nyílászárókat, valamint átalakították a fűtési rendszert. Ezen kívül a szakemberek elvégezték az akadálymentesítést is.

snassz-kopri_3412

A Művelődési ház egy korábbi pályázat eredményeként már átesett részleges felújításokon, most az épület fűtési rendszerét modernizálták.

A hivatalhoz hasonlóan a sportöltözőben is komplex energetikai felújítás történt nyílászáró cserével, szigeteléssel, valamint fűtési rendszer korszerűsítésével. Mostantól már ez az ingatlan is akadálymentesnek számít.

Fotóriport