Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Baja a Partnerváros

2018. szeptember 25.

Nem akármilyen elismeréssel büszkélkedhet városunk: a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) idén Bajának ítélte oda a Partnerváros kategória díját. A rangos elismerést szeptember 21-én, péntek este adták Budapesten, az Olimpiai Központban.

snassz-kopri_3954

A gálaesten neves sportolók és közéleti személyiségek is részt vettek, díjakat tíz kategóriában – Sporttehetség, Sportegyesület, Sportszövetség, Sportszervezet, Sportszakmai, Példakép, Támogató, Partnerváros, Média-produkció és Média – ítéltek oda. Az elismerés célja a sporton keresztül az integráció, az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód, a fogyatékossággal élők elismerése, értékeik megismerése és a szélesebb társadalmi rétegekkel való megismertetése.

snassz-kopri_4107

– Nagy öröm és büszkeség, hogy idén Baja kiérdemelte a Partnerváros címet, számomra pedig külön öröm, hogy Fercsák Róbert polgármester jóváhagyásával én vehettem át a díjat. Nem titok, hogy konduktorként kiemelten fontosnak tartom a fogyatékkal élők helyzetének minden szintű javítását, támogatását. Ez a díj sokak együttműködésének köszönhető, hiszen az Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény (EGYMI) hosszú éve óta szervezi a fogyatékkal élő tanulók országos sportnapját. – mondta Csubákné Besesek Andrea, Baja város alpolgármestere.

Fotóriport