Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 70 632 1595

2018-ban az életünkről fogunk dönteni

2017. május 17.

Nagy érdeklődés övezte Kövér László bajai fórumát, a Turisztikai Központban nem maradt üres hely az előadás alatt. – A 2010-es választás előtt azt a vállalást tettük, hogy minden fontos kérdésben meg fogjuk kérdezni a magyarokat – mondta a fórumon Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője. – Az idén ismét konzultációra van szükség, Brüsszel ugyanis olyan terveket akar végrehajtani, amelyek a nemzeti függetlenségünket érintik.

IMG_3394
IMG_3480

Az országgyűlés elnöke előadásában a nemzeti konzultáció fontosságára hívta fel a figyelmet. A dokumentumot eddig 1.5 millióan küldték vissza, ez is bizonyítja, hogy szükség van a párbeszédre – mondta Kövér László. – Jelenleg vita zajlik az Európai Unió jövőjéről, de úgy látszik, Brüsszel a központosítás irányába halad, és a kormány önállóságát is meg akarja nyirbálni. Ez veszélyezteti, hogy megőrizzük az eddigi jó eredményeket.

IMG_3497

– Mikor átvettük a kormányzást, elhatároztuk: az előző rendszerrel szemben mi nem a családoktól és a vállalkozásoktól vesszük el a pénzt, hanem bevonjuk a közteherviselésbe azokat a pénzintézeteket és multikat, amelyek egyébként kamionszámra vitték ki a nyereségüket az országból. Ez fájt a multiknak, ami miatt rengeteg támadás ért bennünket.

Magyarország a kormány politikájának köszönhetően rendbe tette a gazdaságát. Ma már mi rendelkezünk Európa egyik legalacsonyabb munkanélküli mutatójával, közösen óriási eredményeket értünk el. Olyan folyamat vette kezdetét, amelyre a rendszerváltás óta várunk.

IMG_3490

Kövér László hozzátette: úgy gondolják, az embereknek nem segélyt, hanem munkát kell adni, a társadalom legfontosabb tartópillére pedig a család. – Ha nem születnek gyerekek, a közösség megszűnik létezni, ezért is fontos a családok támogatása. Nemzetben és családban gondolkodunk, közös értékrendünk a kereszténység.

IMG_3509

2015-ben új kihívás elé nézett az ország – mondta az országgyűlés elnöke. – Megteremtődtek a lehetőségek a tömeges migrációra, a feltételekkel együtt kiépült egy üzletág, amely milliárdokat nyer a bevándorlással. Ráadásul egy politikai erő is munkálkodik, amely szeretné meggyengíteni Európát. Ebben sok civil szervezet is közreműködik. A folyamat akár Európa vesztét is okozhatja.

IMG_3500

– Az a törekvésünk, hogy olyan országban éljünk, amelyet nyugodtan hagyhatunk örökül gyermekeinknek. A 2018-as választás sorsdöntő lesz. Arról szól majd, hogy Magyarország megmaradhat-e magyar országnak. Ha elbukunk, nem biztos, hogy lehetőségünk lesz a javításra. A sikerhez az kell, hogy az emberek ott álljanak mögöttünk.

Fotóriport