Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Ikotity István és a szocialisták megint bort isznak,
de vizet prédikálnak

2017. január 27.

Ikotity István és a szocialisták megint bort isznak, de vizet prédikálnak.

Ikotity István az LMP politikusa, Hajdú Miklós szocialista frakcióvezető, László Károly DK-s és Jaszenovics Istvánné Jobbikos képviselő megint vádaskodnak, riogatnak és a saját politikai pecsenyéjüket sütögetik a mások kárán.

Állításukkal ellentétben a bajai víz nem káros az egészségre! Az ivóvízminőség-javító program munkálatai befejeződtek, a szakemberek azért dolgoztak, hogy a város és a térség polgárai megfelelő szolgáltatást kaphassanak. Sajnos az elmúlt évtizedekben elmaradt munkákat, elhanyagolt rendszereket nem lehet azonnal jóvá tenni.

Amennyiben bármely lakásban probléma van a víz minőségével az üzemeltető Bajavíz Kft. szakemberei a lehető legrövidebb időn belül, a helyszínen vizsgálják meg az esetet és próbálnak megoldást találni. A problémákat nem lehet varázsütésre megoldani, de mindent elkövetnek, hogy segítsenek!

Az üzemeltető cég és az önkormányzat ezután is minden tájékoztatást megad az érintetteknek! Ikotity Istvántól és társaitól pedig azt kérjük, hogy ne használják saját pártpolitikai kampányukhoz ezt az ügyet! Mivel segíteni nem tudnak, legalább ne ártsanak!

Fercsák Róbert, Baja város polgármestere

Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője

Fotóriport