Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Meg kell akadályozni az újabb migrációs hullámokat

2020. június 18.
SZP_Málta
Meg kell akadályozni, hogy a koronavírus-járvány miatt újabb migrációs hullámok induljanak Európa felé – mondta a külgazdasági és külügyminiszter máltai látogatásáról beszámolva csütörtökön az MTI-nek.

bővebben

Megkezdték a kérdőívek kézbesítését

2020. június 16.
Kecskemét, 2020. június 15.
Kézbesítõ nemzeti konzultációs kérdõívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Ezen a napon Kecskeméten megkezdõdött a nemzeti konzultációs kérdõívek kézbesítése, amely várhatóan egy hónapig tart. A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg.
MTI/Ujvári Sándor
Megkezdődött hétfőn a nemzeti konzultáció kérdőíveinek kézbesítése – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő június 15-én a Facebookon. Mint elmondta: már többször kikérték az emberek véleményét az életüket érintő fontos kérdésekben; a mostani konzultáció célja, hogy “egyetértési pontokat” hozzon létre a járvány elleni védekezésről és a gazdaság talpra állításáról.

bővebben

Nagy felhatalmazást kapott a kormány

2017. december 20.
snassz-kopri_4401
A nemzeti konzultációról tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Zsigó Róbert. Az országgyűlési képviselő elmondta: a kérdőívet több mint 2.3 millióan töltötték ki, az elsöprő többség pedig nemet mondott a Soros-tervre. Hozzátette: a kormány ezzel nagy felhatalmazást kapott arra, hogy megvívja a csatát Brüsszellel.

bővebben

Magyarországnak igaza van!

2017. november 06.
snassz-kopri_4621
Hatalmas érdeklődés övezte dr. Gulyás Gergely bajai fórumát. A Fidesz frakcióvezetője a hétfői rendezvényen a migrációról, Brüsszel bevándorláspolitikájáról, valamint a népvándorlást támogató szervezetekről is beszélt. Mint elmondta: hazánk azért tudott eddig eredményesen fellépni a legfontosabb kérdésekben, mert a társadalom folyamatos támogatásáról biztosította a kormányt.

bővebben

A migrációt nem lehet megakadályozni kerítés nélkül

2017. október 25.
snassz-kopri_3120
Az Iszlám Állam veresége a küszöbön áll, a migránsokhoz csatlakozva viszont több ezren próbálnak bejutni Európába azok közül, akik részt vettek a harcokban – mondta dr. Bakondi György szerda este Baján. A kormánybiztos hozzátette: a legutóbbi brüsszeli döntéseken látszik, hogy a bürokraták a Soros-terv megvalósításán dolgoznak, amelynek eredményeként bevándorlókat telepítenének a kontinensre, így Magyarországra is.

bővebben

A kiszámíthatóság, a biztonság és a fejlődés költségvetése

2017. május 25.
snassz-kopri_2357_x
A 2018-as költségvetésről tartott sajtótájékoztató Zsigó Róbert Baján. A csütörtöki rendezvényen az országgyűlési képviselő azt mondta: a következő évi büdzsé a munkából élőket és a családokat segíti majd, a cél az, hogy mindenki léphessen egyet előre az életében. Csökkennek a háztartások adóterhei, a gazdaság pedig több mint négy százalékkal növekedik.

bővebben

2018-ban az életünkről fogunk dönteni

2017. május 17.
IMG_3495_x
Brüsszel nem nyugszik bele, hogy hazánk meg akarja őrizni az önállóságát. Jövőre sorsdöntő választás elé nézünk, amelynek a legfontosabb kérdése az lesz, hogy Magyarország megmarad-e magyar országnak – mondta Kövér László a keddi lakossági fórumon. Az országgyűlés elnöke Zsigó Róbert meghívására érkezett Bajára.

bővebben

Brüsszelt meg kell állítani!

2017. március 16.
1489585218-orbanv-marc15-48-00019
Március 15. a cáfolhatatlan bizonyíték, hogy mi voltunk, vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk – hangsúlyozta a kormányfő a Magyar Nemzeti Múzeumnál rendezett március 15-i díszünnepségen. Egyúttal kiemelte: mi itt, a Kárpát-medencében, kultúrák, birodalmak, civilizációk ütközőzónájában a lehető legnagyobb diadallal büszkélkedhetünk.

bővebben

Öt nagy támadást kell kivédeni idén

2017. február 10.
20170210BGA_7126
Öt nagy támadás kivédését tartja a 2017-es év feladatának Orbán Viktor miniszterelnök, aki pénteki évértékelő beszédében azt mondta: ehhez új nemzeti politikára lesz szükség.

bővebben

40 millió forintot különít el a kormány állatvédelemre a 2017-ben

2017. január 31.
20170131_PEL_3657
A költségvetésben a kormány az idén 40 millió forintot különített el az állatvédelmi feladatokra, ebből az összegből folytatódik a menhelyi kutyák ivartalanítása, az ebrendészeti telepek és állatmenhelyek korszerűsítése, valamint a felelős állattartásról szóló lakossági tájékoztatás is – mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára január 31-ei keddi sajtótájékoztatón Budapesten.

bővebben

  • 1
  • 2

Fotóriport