Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újabb fejlesztések készültek el Érsekcsanádon

2021. november 05.

Alig néhány hete adhattuk át a megújult Dunai utat, a mai napon pedig újabb fejlesztésekkel gazdagodott a település. Átadtuk a Művelődési Ház felújításának egy újabb részét, továbbá a Hunyadi utca megújult útszakaszát is.

Hála Istennek, nagyon sok fejlesztés, beruházás készült el, illetve készül ez ezen a településen is. A kormány egyik legfontosabb célja, hogy fejlessze a vidéki településeket. Fontos számunkra, hogy az itt élők helyben találják meg a számításaikat, itt jussanak megfelelő színvonalú ellátáshoz, szolgáltatáshoz.

Éppen ezért építettünk az elmúlt években utakat, csapadékvíz-elvezető rendszert, újítottuk fel a Művelődési Házat, a községházát, könyvtárat, fejlesztettük a szabadidőparkot. A mai napon pedig átadhatjuk a Művelődési Ház újabb részét, valamit a Hunyadi utca felújított szakaszát.

1

4

A munka során a Hunyadi utca első szakaszán, az árok mindkét oldalán 1665 négyzetméteren lett felújítva az út. A munka illeszkedik a csapadékvizes pályázathoz, amelyben a központi vízelvezető árok már felújításra került, most pedig az aszfaltozással az út magasodott, azaz az útról a csapadékvíz biztosan bejut az árokba. A munkát az érsekcsanádi Taba-Épker Kft. végezte.

2

A felújítással jó úton lehet eljutni a Csuka Zsigmond Művelődési Házba. Itt épült meg a tároló épület, egy LEADER térségek közötti együttműködés pályázat keretében. A beruházás célja az volt, hogy a Művelődési Házban egy olyan közel 100 m2-es tároló épületet építsünk meg, ahol a székek, asztalok, berendezések, sörgarnitúrák, sátrak, stb. tárolhatóak. Az épület kisteherautóval is megközelíthető, oda akár be is lehet állni, így pakolni is egyszerű. A munkát az érsekcsanádi Vidocsa-Bau Kft. végezte.

9

8

10

11

Az érsekcsanádiak büszkék lehetnek arra a munkára, amit elvégeztek, azokra az eredményekre, amit elértek.

Továbbra is azért fogok dolgozni, hogy Érsekcsanádon is jobb legyen élni! Ebben a munkában továbbra is számíthatnak rám!

Fotóriport