Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Csávolyon is zajlanak a fejlesztések

2021. február 11.

Fontos beruházások zajlottak az elmúlt időszakban Csávolyon. A település több alkalommal is sikerrel pályázott a különböző kiírásokon, melynek immáron látható jelei is vannak.

snassz-kopri__4337

Kettő lépcsőben újult meg az orvosi rendelő. 2019-ben a Magyar Falu Program keretében nyert a település mintegy 30 millió forintot, melyből kicserélték az elavult nyílászárókat, korszerűsítették a fűtést és a villamoshálózatot. Egy évvel később pedig egy sikeres TOP-os pályázat segítségével mintegy 65 millió forintból megújult a víz és szennyvíz hálózat, teljes burkolatcsere történt, az épület külső szigetelést kapott, valamint új tetővel látták el az ingatlant. A másik befejezett beruházás az óvodát érinti. Itt egy klubszobát alakítottak ki, valamint az intézmény első felében kicserélték a villamoshálózatot és a teljes meleg burkolatot. Emellett önerőből további kettő csoportszobát is kialakítottak.

snassz-kopri__4333

A település további pályázatokon is sikeresen szerepelt, melyek kivitelezése ebben az évben történhet meg. Szintén a Magyar Falu Program keretében 4 millió forintot nyertek járdafelújításra, ez a nyár közepéig készülhet el a településen. A Bajai Tankerületi Központ szintén a Magyar Falu Programban nyert mintegy 50 millió forintot a csávolyi iskola és sportcsarnok felújítására. A Tankerület emellett további 15 millió forintot biztosít a mosdók megújítására. Ezen munkálatok várhatóan a nyáron kezdődnek meg.

snassz-kopri__4384

Végezetül pedig egy mini bölcsőde kialakítását említhetjük. 2019-ben 46,7 millió forintot nyert a település egy TOP-os pályázaton, melynek segítségével 5-7 fős minibölcsit tudnak létrehozni. Összességében elmondható, hogy a már megvalósult és az közeljövőben elkészült fejlesztések összesen mintegy 220 millió forintot tesznek ki Csávolyon.

Fotóriport