Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Szép és korszerű közösségi tér

2019. április 12.

Ezentúl korszerűbb körülmények között használhatják ki a könyvtár nyújtotta szolgáltatásokat a bácsbokodiak. A településen jelentős fejlesztések zajlottak az elmúlt hónapokban, amelyek során áthelyezték és kibővítették a helyi könyvtárat. Az új intézmény a modern bútorzatnak és felszerelésnek köszönhetően minden korosztály számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosít.

snassz-kopri_8239

Bácsbokodon az 1900-as években jött létre az első népkönyvtár. Az intézmény mindig nagy szerepet játszott a helyi kulturális életben, a könyvtár azonban idővel már nem tudta kiszolgálni az érdeklődőket. Ezért is szükség volt a korszerűsítésre. A fejlesztés során az épület új bútorokkal gazdagodott, és kétszeresére növelték az alapterületet is.

snassz-kopri_8104

A modern technológia ellenére a tudás megszerzésének alapját továbbra is a könyvek szolgáltatják, így a könyvtárak a jövőben sem veszítik el létjogosultságukat – mondta köszöntőjében Zsigó Róbert. – Olyan közösségi tér jöhetett létre, amely kicsiknek és nagyoknak is fontos. A jövő, az oktatás szempontjából is fontos, hogy minél több gyerek ismerje meg azt a tudást, amely a könyvekben van. Ehhez a most átadott könyvtár megfelelő körülményeket biztosít – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_8146

Fotóriport