Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Megújult a Bajai Tankerületi Központ

2018. szeptember 27.

Új helyre költözött a Bajai Tankerületi Központ. Az egykori APEH központ a Kenderes utcában megközelítőleg 100 millió forintból újulhatott meg. Az ünnepélyes átadóra csütörtökön került sor.

snassz-kopri_4457

A csütörtöki átadó ünnepségen a központ munkatársai, a Klebelsberg Központ vezetése és az iskolák képviselői együtt ünnepelték a székház átadását. A bajai tankerülethez a bajai, a bácsalmási és a kalocsai járás tartozik, melyek összesen 44 iskola 1046 dolgozóját és 9950 diákját segítik. A mostani fejlesztésnek köszönhetően az itt dolgozó 27 fő méltóbb körülmények között végezheti munkáját.

snassz-kopri_4490

Az ünnepi műsort a tankerülethez tartozó bajai iskolák diákjai adták, akik énekeltek, zenéltek és verset is mondtak ez alkalomból.

snassz-kopri_4545

Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője köszöntőjében elmondta: Baját is jelentős mértékben érintette az elmúlt évtizedek legnagyobb iskolafejlesztési programja. – Bátran elmondhatjuk ugyanis, hogy az elmúlt évtizedek legnagyobb iskolafejlesztési programja zajlik éppen Magyarországon, és ennek részeként fontos fejlesztések zajlottak és zajlanak a választókerületemben, Baján és a térségben egyaránt! Ezek a fejlesztések, a Tankerületi Központtal együtt, a választókerületben megközelítőleg 2.5 milliárd forintot tesznek ki. Kívánok mindannyiunknak az elkövetkező esztendőkre is még sok közös sikert – tette hozzá a képviselő.

Fotóriport