Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Közös ügyekről egyeztettek Csátalján

2018. szeptember 21.
Immár hagyomány, hogy a választókerület településvezetői összeülnek, hogy megvitassák az önkormányzatokat érintő sikereket és problémákat. A tanácskozás Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselő kezdeményezése.
snassz-kopri_3900

Szeptember 21-én, pénteken Csátalja adott otthont a megbeszélésnek. Kovács Antal polgármester kérdésünkre elmondta: évente legalább kétszer találkoznak, s ilyenkor az országgyűlési képviselő elé tárják azokat az ügyeket, amelyek orvoslására felkérik. „Rendkívül sokat segít Zsigó Róbert a választókerületéhez tartozó településeknek. Ilyenkor a pályázati lehetőségek, a fejlesztések is szóba kerülnek. Az is nagyon fontos, hogy a házigazda bemutatja a községet, hiszen sokszor nem tudjuk, milyen rejtett kincsei vannak egy-egy környékbeli településnek.” A csátaljai polgármester arról is beszámolt, hogy sikeres pályázatok révén sok intézmény megújulhatott, és további beruházások várhatók.

snassz-kopri_3896

Zsigó Róbert is a rendszeres egyeztetések fontosságát emelte ki. „Természetes, hogy a mindennapi munka során tárgyalok az önkormányzatokkal, ám arra is szükség van, hogy a polgármesterekkel közösen, együtt is megbeszéljük a teendőket, az önkormányzatokat érintő kérdéseket. Közös nevező az útépítés, útfelújítás, ez folyamatosan zajlik. De az elmúlt évtizedek legnagyobb közoktatás-fejlesztési programja is több települést érint.”

snassz-kopri_3922
Az országgyűlési képviselő hozzátette: a sikerek és a gondok egyaránt terítékre kerülnek az évente legalább két alkalommal megszervezett polgármesteri találkozókon. Csátalján ezúttal a Széchenyi programiroda is bemutatkozott: segítik a térségi fejlesztéseket, beruházásokat.

Fotóriport