Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Két beruházás, három épület

2019. április 12.

Fontos fejlesztéseket adtak át pénteken Hercegszántón. A településen két pályázat segítségével újulhatott meg az orvosi rendelő, a sportcsarnok és a községháza épülete. Ezzel szebbé, korszerűbbé és energetikai szempontból is hatékonyabbá váltak az intézmények.

snassz-kopri_8429

Kormányzati támogatásból válhattak korszerűbbé a hercegszántói épületek. A sportcsarnok és a községháza energetikai fejlesztését közel 150 millió, az orvosi rendelő modernizálását 80 millió forintból végezhette el a település. Ebből korszerűsítették a fűtést, kondenzációs kazánra cserélték a régi berendezéseket, napelemes rendszert építettek ki, megtörtént továbbá a nyílászárók cseréje, valamint a hőszigetelés is.

snassz-kopri_8346

Az átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője emlékeztetett: az elmúlt esztendőkben a választókerületben olyan fejlesztések valósulhattak meg, amelyek könnyebbé tették a helyiek mindennapjait. – Magyarország Kormánya partnere a magyar falvaknak. A most átadott épületek azt a célt szolgálják, hogy megfelelő körülmények között folyhasson a munka, az ide érkezők pedig korszerűbb, szebb környezetben vehessék igénybe a szolgáltatásokat – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_8338

Fotóriport